Martsen Oostenbrug

Activity

  • 2
    Updates
  • 0
    Smarts
  • 0
    Comments
Martsen Oostenbrug, Intern Communication and Community Management at De Gezonde Stad, posted

Jij Maakt De Stad!

Featured image

Het is tijd voor actie! Steek je handen uit de mouwen en leer hoe jij bij kan dragen aan een nog duurzamer Amsterdam tijdens Jij Maakt De Stad! in The Student Hotel.

Op dit energieke event kom je erachter hoe gezond Amsterdam nu echt is en of we op de goede weg zitten. Nog veel belangrijker, je ontdekt hoe jij in actie kunt komen, want een gezonde stad ontstaat niet vanzelf. Die gezonde stad maak jij!

Maak je op voor een avond vol inspiratie, waarin jij samen met de tofste duurzame initiatieven uit de stad in allerlei workshops direct aan de slag gaat om Amsterdam duurzamer te maken!

Martsen Oostenbrug's picture Event on Apr 12th
Martsen Oostenbrug, Intern Communication and Community Management at De Gezonde Stad, posted

Het Ideeënlab: Alle Kinderen Kansrijk!

Featured image

PITCH NIGHT!

Alle kinderen kansrijk, dat willen we toch allemaal? Tijdens deze editie van Het Ideeënlab heb jij de kans om hier aan bij te dragen, door te stemmen op de pitcher met het beste idee voor de kids uit de stad!

Hoe het werkt?
Vier Amsterdammers pitchen hun initiatief waarmee zij opkomen voor gelijke kansen voor ieder kind. Denk aan een moestuin, een sportdag of een programma voor gezonde voeding. Samen met de jury bepaal jij wie er met €1000,- euro of de publieksprijs naar huis gaat. Het leuke is, de jury bestaat uit kinderen die beoordelen of het idee wel helemaal kidsproof is! De pitchers worden binnenkort bekend gemaakt!

Verzeker jezelf van een plekje en een stempas, meld je aan via deze link: http://bit.ly/2FoizXC

Tickets zijn €5,- en worden aan de deur verkocht. Hiervoor krijg jij een stempas, een soepje en een broodje. De opbrengst wordt door ons verdubbeld en gaat direct naar de pitchers.

Martsen Oostenbrug's picture Event on Feb 22nd