ArchiZorg

undefined logo

ArchiZorg is het Nederlandse platform voor de integrale ontwikkeling van ketenzorg en wonen.

Van complexe ziekenhuiszorg tot en met langer thuiswonen wordt integraal aangepakt om de huidige demografische ontwikkelingen nu en in de toekomst aan te kunnen.

Een langere levensverwachting met meer medische complexiteit in combinatie met de baby-bust leidt tot grote personeelstekorten in de zorgsector. Daarnaast is het woonaanbod niet in lijn met de veranderende bevolkingssamenstelling.

Alleen door kennisdeling met vertegenwoordigers van alle betrokken sectoren, kan een model worden ontwikkeld waardoor langer en met minder beperkingen leven hand in hand gaan met woongenot en kwaliteit van leven.

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Smarts
  • 0
    Comments
Michel Bouquet, Managing Partner at ArchiZorg, posted

GEZOND LEVEN IN EEN MILJOENENSTAD - Radicale keuzes voor een zorgzame buurt

Featured image

UITNODIGING
Aanstaande donderdag, 20 juni wordt in Amsterdam tijdens het We.make.the.City festival een bijzondere dag georganiseerd rond zorg, wonen en leven.
Vorig jaar heeft architecte Moriko Kira en professor Zef Hemel een grote bijdrage geleverd met zes professoren uit Japan. Dit jaar willen we een vergelijkbaar intensief programma bieden in Bimhuis/Pakhuis de Zwijger.
De focus ligt op de enorme gevolgen van de demografische verandering in Nederland: vergrijzing, verstedelijking en de zorg voor kwetsbare ouderen, maar ook de kansen!
Ik wil u wijzen op dit TallKing Results seminar, haar unieke sprekers en de workshop met Serious Game 2050:
https://wemakethe.city/production/gezond-leven-in-de-miljoenenstad (registreren & reserveren)
of neem contact op
info@tallkingresults.com

Michel Bouquet's picture Event on Jun 19th