CityAdvisors

undefined logo

CityAdvisors brengt de vragen en oplossingen die bedrijven, gemeenten en tech-ondernemers hebben op het gebied van innovatie en digitale transformatie bij elkaar. Met Digitale transformatie heeft iedereen tegenwoordig te maken. Hoe zouden we nog kunnen communiceren zonder een aan internet gekoppelde smart phone of laptop? En hoe zit het met digitale veiligheid bij internetaankopen en -transacties? Bedrijven, gemeenten en start-ups zijn continue bezig hun bedrijfsprocessen te optimaliseren dan wel diensten te ontwikkelen die kunnen bijdragen aan het optimaliseren van deze bedrijfsprocessen.

Wie zijn de leiders en wie zijn de volgers? Wie zijn de ‘early adopters’ en wie de ‘laggards’? Welke innovaties zijn wel of niet interessant?

Wij van CityAdvisors kennen de verschillende markten, de stakeholders en hebben ervaring met verscheidene projecten. Wij kunnen vanuit deze ervaring de juiste verbindingen leggen zodat uw hulpvragen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden ingelost.

1 organisation member

Activity

  • 0
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 1
    Comments

Sorry! There's no updates to show here right now.