Connekt

undefined logo

An independent network for smart, sustainable and social mobility. A healthy combination of knowledge, creativity and decisiveness that brings influential organisations together. Together with over 200 partners all over the world the develop and carry out solutions for a sustainable and economically better world.

Website

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Smart Mobility Embassy, Smart Mobility Embassy at Connekt, posted

LA on the move

De pandemie van COVID-19 treft ons allemaal. Door de pandemie hebben we een glimp kunnen opvangen van hoe steden eruit zien als het transport grotendeels wordt stilgelegd. Mogelijk is de impact van deze crisis op mobilteit en gedeelde diensten langduriger en onvoorspelbaarder dan we in eerste instantie hadden gedacht.

Door de beperkte werking van transportsystemen worden ook internationale samenwerkingen aangetast. De Smart Mobility Embassy gelooft dat dit het moment is om samen te werken en onze ideeën over wenselijke toekomstige mobiliteitssystemen te heroverwegen, opnieuw te ontwerpen en te implementeren.

De Smart Mobility Embassy organiseert in samenwerking met het Nederlandse consulaat in San Francisco, een webinar over de kansen voor Los Angeles en Nederland om gezamenlijk te werken aan het ontwerp van het mobiliteitssysteem van de toekomst.

Klik op de link om de volledige uitnodiging te bekijken.

Smart Mobility Embassy's picture #Mobility