Netherlands Enterprise Agency (RVO)

undefined logo

The aim is to improve opportunities for entrepreneurs and strengthen their position. The Agency works at the instigation of ministries and the European Union.

Netherlands Enterprise Agency is part of the Ministry of Economic Affairs. The organisation has been in existence since 2014 and is the result of a merger between NL Agency and the Dienst Regelingen. Some activities of the Commodities Boards are also included.

Website

12 Organisation members

 • Elles van Egmond's picture
 • Diana Stamate's picture
 • Guus Derks's picture
 • Shanti Pahladsingh's picture

Activity

 • 3
  Updates
 • 0
  Smarts
 • 1
  Comments
Jacobine Zwaan, Smart Cities advisor at Netherlands Enterprise Agency (RVO), posted

Vacature: RVO zoekt Smart Cities adviseur

Wij zijn op zoek naar een optimist die gemotiveerd is om ‘Smart City ondernemerschap’ te bevorderen. Ons werk is door Corona veranderd, maar uiteindelijk draait het nog steeds – en steeds meer – om ondanks complexe processen te blijven streven naar vernieuwing en opschaling.

Reageren voor: 14 april 2021

#DigitalCity
Anne Bergshoeff, International trade adviser Nordics/Baltics at Netherlands Enterprise Agency (RVO), posted

Road2theNorthXL

Featured image

Scandinavië is al jaren koploper op het gebied van smart cities. Bent u op zoek naar nieuwe, internationale kansen? En bent u benieuwd wat de Nordics en Baltics u te bieden hebben? Kom dan langs bij de Road2theNorthXL, met aparte sessies over smart cities en circulaire economie, maar ook een ondernemerspanel van ervaren ondernemers en één-op-één gesprekken met medewerkers van de Nederlandse ambassades in de landen.

De Road2theNorthXL biedt u:
- een ondernemerspanel met ervaringsdeskundigen van zowel het mkb als grote bedrijven (zoals VDL) uit veel verschillende sectoren;
- inzicht in de lokale zakencultuur;
- landensessies met ervaren, lokale handelsmedewerkers en consultants met kennis van de lokale markt;
- advies over juridische aspecten, communicatie, marketing, social media, etc.;
- advies over het vinden van zakenpartners en informatie over exportdocumenten.

Event on Nov 21st
Jos Hermsen, posted

Trade Mission to Mexico & visit Intertraffic 11-16 November

Wilt u zakendoen in Mexico en bent u actief op het gebied van Smart Mobility, Intelligent Traffic Systems, elektrisch vervoer & laadinfrastructuur/laadpalen, verkeersmanagement en -veiligheid, parkeren, data transmission, sensorindustrie of luchtmetingen? Ga dan van 11 tot en met 16 november mee met de handelsmissie naar Mexico. De missie staat onder leiding van Pieter Litjens, oud-wethouder Verkeer en Vervoer gemeente Amsterdam en oud-burgemeester Aalsmeer.

Registratie sluit maandag 8 oktober! Meer info: www.rvo.nl/missiemexico.

#Mobility