Skyscrapers

undefined logo

Skyscrapers gelooft in mensen en in hun dromen en wil het beste in ze naar boven halen. Skyscrapers ondersteunt, ontplooit en transformeert talent en maakt krachten los. Zowel bij Young Professionals die niet helemaal weten waar die krachten zitten of hoe ze ze toe moeten passen, als bij bedrijven door die sterke mensen op (misschien) verrassende plek te zetten.

Skyscrapers haalt eruit wat erin zit. Wij geloven in een wereld waarin iedereen het beste in zichzelf naar boven haalt. Dat doen we doelgericht, met een open blik en niet bang. Wij scouten, trainen en plaatsen hoogvliegers: Skyscrapers.

Website

Activity

  • 2
    Updates
  • 0
    Smarts
  • 0
    Comments
Louiza Janssen, Marketing Manager at Skyscrapers, posted

Houd jij je bezig met Circulaire Economie?

Op 10 februari organiseert Skyscrapers de Inspiratiedag met als thema De Circulaire Economie voor onze young professionals. Skyscrapers is een partner voor de inzet van young professionals in bedrijven. Met de Inspiratiedag willen we onze trainees (zo'n 25) bewust maken en het belang inzien van circulair ondernemen. Allereerst zal EY langskomen om een introductie te geven over de circulaire economie en praten over verdienmodellen. Vervolgens zal in de middag Vandebron een training geven over 'hoe maak je impact'.

Er nog steeds ruimte voor initiatieven, bedrijven of mensen met een inspirational speech om het dagprogramma aan te vullen. Kan jij iets voor ons betekenen? Neem contact op met Louiza > louiza@skyscrapers.co.nl
Dankjewel!

Louiza Janssen's picture #CircularCity
Louiza Janssen, Marketing Manager at Skyscrapers, posted

Inspiratiedag: De Circulaire Economie

Featured image

Op 10 februari organiseert Skyscrapers de Inspiratiedag met als thema De Circulaire Economie voor onze young professionals. Skyscrapers is een partner voor de inzet van young professionals in bedrijven. Wij bieden een traineeship aan afgestudeerde WO'ers, deze young professionals krijgen bij ons een maand lang trainingen en worden vervolgens op een opdracht gezet bij een van onze partners.

Met de Inspiratiedag willen we onze trainees (zo'n 25) bewust maken en het belang inzien van circulair ondernemen. Allereerst zal EY langskomen om een introductie te geven over de circulaire economie en praten over verdienmodellen. Vervolgens zal in de middag Vandebron een training geven over 'hoe maak je impact'.

We hopen dat onze young professionals d.m.v. deze Inspiratiedag kijken of zij iets kunnen bewerkstelligen bij hun opdrachtgevers omtrent circulaire economie.

Overigens is er nog steeds ruimte voor initiatieven, bedrijven of mensen met een inspirational speech om het dagprogramma aan te vullen. Kan jij iets voor ons betekenen? Neem contact op met Louiza > louiza@skyscrapers.co.nl
Dankjewel!

Louiza Janssen's picture Event on Feb 10th