Ymere

undefined logo

Ymere is een woningcorporatie. We zijn een maatschappelijke onderneming. We werken in de regio Amsterdam, Almere, Haarlem en Haarlemmermeer, Leiden, Alkmaar en Weesp. In deze metropoolregio Amsterdam verhuren we ongeveer 78.000 woningen en 11.000 andere verhuureenheden.

Gericht op de klant

Wij realiseren en beheren goede en betaalbare woningen voor de lagere inkomensgroepen. Dát is waar wij ons voor inzetten.

Goed wonen is meer dan alleen een goede woning. Daarom werken we samen met onze klanten en partners aan de leefbaarheid in de wijk. Klantgerichtheid en een goede dienstverlening staan in ons werk voorop.

Verantwoordelijk

We gaan verantwoord om met het financieel en maatschappelijk kapitaal dat we beheren. Als één van de grootste woningcorporaties in Nederland, voelen we ons verantwoordelijk voor de toekomst van de volkshuisvesting.

Lokaal verankerd

Elke wijk en elke stad is anders. We passen ons werk aan op plaatselijke situatie. Wij hebben vestigingen in verschillende regio’s, dichtbij onze klanten en samenwerkingspartners. Daarbij werken we nauw samen met onze lokale partners, zoals gemeenten en maatschappelijke instellingen.

Een paar kerncijfers

We investeerden in 2014 ongeveer 100 miljoen in onze woningen en steken rond de 9 miljoen in het verbeteren van wijken en buurten. De uitkomsten van deze investeringen staan in ons jaarverslag 2014. De opgave voor 2015 staat in ons jaarplan.

Website

Activity

  • 0
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments

Sorry! There's no updates to show here right now.