Jochem Karstanje

Activity

  • 2
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Jochem Karstanje, Owner , posted

Go Abroad Day voor Smart City ondernemers

Featured image

Createness organiseert de Go Abroad Day voor Smart City ondernemers die hun product ook in het buitenland willen vermarkten.

U draait in Nederland een leuke business en zou graag uit willen breiden naar andere landen, maar ja, u spreekt de taal niet en heeft al handen te kort om de Nederlandse markt goed te bedienen. Die stap naar het buitenland trekt u aan. Uw product zou daar een goede kans van slagen hebben. Of u zou graag uitbreiden naar een ander land … maar eerst moet u dit nog even regelen… Herkenbaar?

Bij Createness assisteren we bedrijven bij het écht zetten van internationale stappen. Eigenaar Jochem Karstanje ziet dit spanningsveld bij veel organisaties. ‘Er is veel tijd, geld en energie gestoken in een nieuw product. Alles ligt klaar, het geloof is er en dan er op uit. Het product op de Nederlandse markt lanceren gaat de meesten met veel doorzettingsvermogen nog wel goed af. Totdat je kansen in het buitenland ziet … Een sales medewerker of exportmanager aannemen is te duur. Je budget zit per slot van rekening in de ontwikkeling van het nieuwe product. Dan zelf op en neer naar Gent of Stuttgart .. maar waar moet je dan zijn en hoe zit het met de wet- en regelgeving daar? Heb je daar rekening mee te houden? …. Misschien toch nog even wachten dan… je moet dit eerst uitzoeken en dat kost tijd … ‘At the end zie ik dus veel goede initiatieven stranden en dat is jammer’ aldus Jochem ‘want we hebben zoveel gave producten die zeker hun plek op de internationale markt verdienen’. Daarom organiseert Createness de Go Abroad Day.
De Go Abroad Day is een vernieuwd concept om je bedrijf export klaar te stomen. In het programma op de Go Abroad Day staat actie en interactie centraal. Door een tiental ondernemers / sales- en export managers van bedrijven met elkaar te laten sparren en bij elkaar in de keuken te laten kijken ontstaat er een groot leer- en afkijkeffect.

Kortom een dag vol met inspiratie, u gaat aan het eind van de Go Abroad Day naar huis met complete export actiepuntenlijst en een hoofd vol inspiratie om al uw ideeën echt tot werkelijkheid te laten worden.
Wilt u ook stappen nemen naar het buitenland of met uw organisatie een nieuw land betreden? Er zijn nog een plekken beschikbaar voor 25 oktober en 29 november.

Kosten 499 euro. Exporteer je minder dan 25 % of is je bedrijf jonger dan 3 jaar? Dan is deelname gratis! NVO Nederland sponsort deze dag in zijn geheel!
Wacht niet langer en schrijf je nu in!

Jochem Karstanje's picture Event on Nov 29th
Jochem Karstanje, Owner , posted

Go Abroad Day

Featured image

Createness organiseert de Go Abroad Day. Voor ondernemers in de fietsbranche die hun product ook in het buitenland willen vermarkten.

U draait in Nederland een leuke business en zou graag uit willen breiden naar andere landen, maar ja, u spreekt de taal niet en heeft al handen te kort om de Nederlandse markt goed te bedienen. Die stap naar het buitenland trekt u aan. Uw product zou daar een goede kans van slagen hebben. Of u zou graag uitbreiden naar een ander land … maar eerst moet u dit nog even regelen… Herkenbaar? Wanneer vind u de tijd om deze stappen écht uit te voeren?
Bij Createness assisteren ze bedrijven bij het écht zetten van internationale stappen. Eigenaar Jochem Karstanje ziet dit spanningsveld bij veel organisaties in de fietsbranche. ‘Er is veel tijd, geld en energie gestoken in een nieuw product. Alles ligt klaar, het geloof is er en dan er op uit. Het product op de Nederlandse markt lanceren gaat de meesten met veel doorzettingsvermogen nog wel goed af. Totdat je kansen in het buitenland ziet … Een sales medewerker of exportmanager aannemen is te duur. Je budget zit per slot van rekening in de ontwikkeling van het nieuwe product. Dan zelf op en neer naar Gent of Stuttgart .. maar waar moet je dan zijn en hoe zit het met de wet- en regelgeving daar? Heb je daar rekening mee te houden? …. Misschien toch nog even wachten dan… je moet dit eerst uitzoeken en dat kost tijd … ‘At the end zie ik dus veel goede initiatieven stranden en dat is jammer’ aldus Jochem ‘want we hebben zoveel gave producten die zeker hun plek op de internationale markt verdienen’. Daarom organiseert Createness de Go Abroad Day.

De Go Abroad Day is een vernieuwd concept om je bedrijf export klaar te stomen. In het programma op de Go Abroad Day staat actie en interactie centraal. Door een tiental sales- en export managers van bedrijven in de fiets branche met elkaar te laten sparren en bij elkaar in de keuken te laten kijken ontstaat er een groot leer- en afkijkeffect.

In de Go Abroad day van september kwamen de ondernemers van Mokumono Cycles, Spaac, Clarijs Covers, Cycle Gifts, TradeFRM, HideMyBell onderdeel van het nieuwe bedrijf CloseTheGap, Pedal Plate en Tracefy al bijeen om met elkaar te sparren, kennis te delen en van elkaar te leren ‘Het is een leerzame dag, waarbij je leuke contacten opdoet in de fietsbranche. De dag zit goed in elkaar en er ontstaat een sfeer waar je elkaar echt een stapje verder gaat helpen met internationaal ondernemen’, Aldus Marc van der Heide van Pedal Plate.

Kortom een dag vol met inspiratie, u gaat aan het eind van de Go Abroad Day naar huis met complete export actiepuntenlijst, een buddy en een hoofd vol inspiratie om al uw ideeën echt tot werkelijkheid te laten worden.
Wilt u ook stappen nemen naar het buitenland of met uw organisatie een nieuw land betreden? Er zijn nog een plekken beschikbaar voor vrijdag 30 November.

Kosten 699 euro. Exporteer je minder dan 25 % of is je bedrijf jonger dan 3 jaar? Dan is deelname gratis! NVO Nederland sponsort deze dag in zijn geheel!

Wacht niet langer en schrijf je nu in!
https://www.eventbrite.com/e/go-abroad-day-tickets-52080308605

Jochem Karstanje's picture Event on Nov 30th