Lisette Goes

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Lisette Goes, Volunteer , posted

Bouw je eigen wormenhotel!

Featured image

Bouw je eigen wormenhotel! Een wormenhotel is een huis voor wormen waar je je fruitschillen, restjes sla, koffiedik en ander GFT afval in kan doen. De wormen eten je etensresten op en maken er zo compost van: vruchtbare aarde die je weer kan gebruiken in de tuin of plantenbak. Het wordt een gezellige workshop, vol met wormenweetjes, wormenspelletjes en wormentekeningen. En aan het einde van de workshop ga je natuurlijk naar huis met een wormenhotel, die je helemaal zelf hebt gemaakt en versierd!
Wil je ook zo'n wormenhotel bouwen? Geef je dan op voor een workshop op zaterdag 9 juni bij Kas Keerweer!

Er zijn vier rondes waarvoor je je kan inschrijven die elk ongeveer een uur duren; om 10:00u, 12:00u, 14:00u en 16:00u. We hebben per ronde beperkt plek dus geef je snel op! Leeftijdscategorie: 4-12 jaar. Aanmelden kan via een mailtje naar: doemeemetGFT@gmail.com. We horen graag van je hoe laat je komt en hoe oud je bent, zodat we alle emmers en wormen vast klaar kunnen zetten!

De kosten zijn €2, of een vrijwillige bijdrage. Deze workshops organiseren we samen met Cityplot Amsterdam en Kas Keerweer.

Lisette Goes's picture Event on Jun 9th