Céline Talens

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Céline Talens, Theatre Director , posted

Ode aan de Verbrandingsmotor (dutch)

Featured image

Het einde is nabij voor de machine die de wereld veranderde.
Nog even en de verbrandingsmotor is niet meer...

Ode aan de Verbrandingsmotor is een road-trip door de Amsterdamse haven. We eren auto’s met interne verbrandingsmotor én het tijdperk waarin deze machine zegevierde. Een tijdperk waarin onze dromen van vrijheid en de kracht van het individu hoogtij vierden. Waarin ons geloof in vooruitgang en oneindige groei ons verder bracht. We de aarde bedekten met asfalt zodat we ons als cowboys konden wanen op de open weg.

Het is tijd om stil te staan en te zien waar de verbrandingsmotor ons heeft gebracht. Tijdens deze Ode juichen we de machine nog een keer toe om hem daarna los te laten en ons schrap te zetten voor de wereld die komen gaat.

Leg je oor nog één keer te luister bij een V8-motor,
ervaar de Muscle-car in volle glorie,
ruik het schroeiende rubber tijdens een burn-out van dichtbij.

Bring your own Car:
Tijdens de Ode aan de Verbrandingsmotor heb je de optie om mee te rijden met je eigen auto. Je kiest zelf met wie en met hoeveel mensen je in de auto zit. Spreekt dit je aan? Kies dan voor het ticket: Bring your own Car. Een ticket voor 1 auto is €25,- (let op: het is belangrijk dat de auto die je meeneemt een werkende radio met AUX uitgang heeft, en dat je een werkende smartphone meeneemt).

Rij mee in een Muscle Car:
Zin in wat meer power? Boek dan een plekje in een echte muscle car of classic. Muscle Cars zijn wagens gemaakt om te presteren: ze kunnen extra hard. Bovendien zijn ze gefabriceerd in de States in de jaren ’60 en ’70 en zien er daardoor prachtig uit. Kijk in de galerij hieronder welke auto’s wanneer meerijden, en boek een specifiek ticket voor die auto. Een muscle car vergt veel liefde en benzine, een plek voor 1 persoon is daarom €35,-

Event from Jun 15th to Jun 17th