a weele

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 1
    Comments
a weele, posted

Het Ideeënlab #6: The Inclusive City

Featured image

At the 5th of Octobre it's time for a pitch contest for Amsterdam residents and entrepreneurs with briliant ideas concerning social inclusion. Come and vote for the best idea!

HET IDEEËNLAB #6: DE INCLUSIEVE STAD

Het Ideeënlab is de pitchwedstrijd voor de nieuwste en tofste duurzame ideeën voor Amsterdam! Hoe het werkt?! Wij selecteren de vier beste pitchers om hun idee aan jou te presenteren - deze keer over hun initiatief waarmee zij verschillende groepen Amsterdammers bij elkaar brengen om van onze stad een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt. Bijvoorbeeld met een initiatief waardoor buren van verschillende culturen elkaar leren kennen, waarmee zij de kloof tussen jong en oud verkleinen, voor een mini-Gay Pride of een tuin waarin Amsterdammers elkaar ontmoeten.

En jij stemt samen met een jury wie wint en een zetje krijgt om zijn of haar idee werkelijkheid te laten worden! De beste pitch gaat naar huis met €1.000,- of de publieksprijs en een stapel tips, adviezen en visitekaartjes.

Zo raak jij precies op de hoogte van welke toffe ideeen er borrelen in de stad en krijg jij de kans om mee te stemmen over de toekomst van Amsterdam!

Event on Oct 5th