David Zuilhof

Activity

  • 3
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 1
    Comments
David Zuilhof, posted

WeDo2030

Featured image

End poverty, inequality and climate change? This is possible when we work together as governments, companies, ngo's and civilians. Also in the Netherlands, we can make a difference. Come to the WeDo 2030! festival and join!

JCI (Junior Chamber International) organizes its world congress 2017 in Amsterdam and on the 8th of november in the RAI amongst others, Kofi Annan will speach on the above subjects.

Check www.wedo2030.com for tickets (website in Dutch, congress will be in English).

Dutch version:
Een einde aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering? Dat is mogelijk als wereldwijd overheden, bedrijven, ngo’s en burgers de handen ineenslaan. Ook in Nederland kunnen we het verschil maken. Kom naar het WeDo 2030! festival en doe mee!

Gelijke rechten, medische zorg en veilige leefomstandigheden voor iedereen. Herbruikbare energie en schoon drinkwater. Dat zijn ambitieuze en tegelijkertijd haalbare doelen als mensen zich daar samen sterk voor willen maken. Vrijwel alle landen op de wereld zijn lid van de Verenigde Naties. Vanuit die unieke positie maakt de VN samenwerking tussen en binnen landen mogelijk.

Voor de periode tot 2030 heeft de VN haar ontwikkelingsagenda samengevat in 17 Sustainable Development Goals, kortweg SDG’s. Die doelen hangen onderling met elkaar samen en als het lukt ze te realiseren, kunnen we armoede en onrecht daadwerkelijk uitbannen.

Inspiratie en in actie
JCI – Junior Chamber International Nederland is organisator van het WeDo 2030! Festival. Tijdens het WeDo 2030! festival vertellen koplopers uit binnen- en buitenland wat zij ondernemen om de SDG’s waar te maken. Zo geeft Kofi Annan, voormalig Secretaris-generaal van de VN en Nobelprijswinnaar, zijn visie op werken aan een betere wereld. Zijn verhaal en dat van andere bekende visionairs inspireert om zelf óók in beweging te komen.

Het plenaire programma in de ochtend gaat over het belang van de SDG’s en wat er wereldwijd al gebeurt om deze te realiseren. In de middag vertellen Nederlandse toonaangevende sprekers hoe zij verandering op gang brengen. Deelnemers kunnen in de middag ook de SDG paviljoens bezoeken. In de Parkfoyer van de RAI vinden ze 17 paviljoens die elk over één van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen gaan. Bij de paviljoens kunnen ze in gesprek gaan met partijen die zich voor dat doel inzetten.
Samen sterker

Het WeDo 2030! festival is hét evenement voor bedrijven die al maatschappelijk ondernemen of dat willen doen. Voor overheden die zich richten op het bestrijden van armoede en voor ngo’s die zich bijvoorbeeld inzetten voor mensenrechten, gendergelijkheid, biodiversiteit en een schoner milieu. Maar ook voor burgers die op welke manier ook de handen uit de mouwen willen steken voor een betere wereld en daarvoor samenwerking zoeken met anderen.

Partners van het festival en deelnemers met een VIP-ticket zijn van harte welkom bij speciale WeDo 2030! commitment-lunches. Daar kunnen zij gericht andere deelnemers ontmoeten om gezamenlijke acties te bespreken en in gang te zetten.

Event on Nov 8th
David Zuilhof, posted

Working together on the Global Goals

On the 8th of November 2017 you can show your ideas for a better world and find others to take action together. Nobel Prize winner and former Secretary-General of the United Nations Kofi Annan is coming to the Netherlands for this festival. Be inspired by his story and join the WeDo 2030! festival.

Check for more information and tickets: www.wedo2030.com

WeDo 2030! is part of the JCI World congress 2017.
Subject are the Sustainable Development Goals: Social Equality, Climate Change, Circular Economy, Education and End Poverty.

#CircularCity