Future City Online Borrel

Featured image

Omdat wij zelfquarantaine belangrijk vinden, maar borrels ook, organiseert Future City elke donderdagmiddag om 15 uur een online-borrel. De eerste is aanstaande donderdag 19 maart. Voor zolang het duurt (en laten we hopen dat dat niet lang is). Het concept is simpel: wij organiseren een online-lezing, u neemt uw eigen drankje en hapje mee.

Eerste spreker: wethouder Wim Willems
Donderdag 19 maart is de spreker van de eerste borrel Wim Willems, wethouder in Apeldoorn en voorzitter van de bestuurlijke G40 themagroep Smart Cities. Hij maakt sinds zijn aantreden in het voorjaar van 2018 van Apeldoorn een smart city en deelt die ervaring graag met ons. Tijdens de lezing is het mogelijk om vragen te stellen en die worden door wethouder Willems beantwoord. Het wordt dus een interactief-online-event. Na een half uur heffen we samen het glas.

Hoe doet u mee?
Aanmelden is gratis en simpel: Klik op deze link: https://kennislab.typeform.com/to/EpzrOe en u ontvangt op donderdagochtend een mailtje met de link hoe u om 15.00 uur kunt deelnemen.

Wie organiseren dit?
We organiseren deze online-borrels vanuit de Future City Foundation en nemen zo een aanloopje naar de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ die we opzetten op verzoek van het Ministerie van BZK en stedennetwerk G40. Wilt u meer weten over die City Deal? Klik dan hier: https://future-city.nl/citydeal/

https://future-city.nl/wethouder-wim-willems-opent-online-borrels-van-future-city-meld-u-nu-grati...

Comments

Topics