Ondernemersevent Circulair Ondernemen

Featured image

Hoe kan ik succesvol ondernemen in een circulaire economie?

Op 17 oktober organiseert Provincie Noord Holland in samenwerking met Rabobank Ondernemers Impuls een evenement over circulair ondernemen. Helga van Leur neemt u deze avond op een energieke en interactieve manier mee langs inspirerende ondernemers en een team van experts. De avond zal worden geopend door Jaap Bond en Jack van der Hoek van de provincie Noord Holland en Jan Feenstra van de Rabobank.

Na het plenaire deel van de avond is er ruim de mogelijkheid om onder het genot van een drankje en een hapje met diverse experts in gesprek te gaan en met mede ondernemers kennis en ervaringen uit te wisselen. Per gespreksonderwerp zal er een zone worden ingericht. De avond zal worden afgesloten met een netwerkborrel.
Het event is de kick-off van PIM in Noord-Holland inclusief een reeks van activiteiten rondom circulaire economie in Haarlem.

Kick-off Programma Investeringsgereed Innovatief MKB

De provincie Noord-Holland investeert in een duurzaam en innovatief midden- en kleinbedrijf. Om ondernemers daarbij te helpen is op 1 juni jongstleden PIM opgericht. PIM heeft de ambitie de financieringsmarkt transparanter te maken en innovatieve MKB-ondernemers met maatwerkbegeleiding te helpen aan financiering. De provincie draagt zo bij aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland. Tijdens dit evenement zal de Kick-off van PIM plaatsvinden. Meer informatie over PIM leest u hier terug.

Het evenement vindt plaats in de Koepel in Haarlem. Deelname is na registratie gratis.

Programma
19.00 uur Inloop
19.30 uur Opening door en toelichting op PIM:
- Jaap Bond en Jack van der Hoek, Provincie Noord-Holland
- Jan Feenstra, Rabobank Haarlem en Omstreken
19.40 uur Officiele lancering Programma Investeringsgereed Innovatief MKB
19.50 uur Thema Circulaire Economie en PIM
20.00 uur Praktijkvoorbeelden - Ondernemers in beeld
20.20 uur Paneldiscussie Circulair Businessmodel
20.40 uur Paneldiscussie investeerders en financiers
21.00 uur Einde plenaire sessie
21.00 uur Ondernemersmarkt & Netwerkborrel- ontmoet experts en ondernemers
23.00 uur Einde

http://www.pimnh.nl

Comments

Topics