Opening Eerste Zero Waste Lab

Featured image

Maandag 28 november openen we het allereerste Zero Waste Lab van Nederland op het Dapperplein! En dat willen we vieren, met jullie!

Vanaf 28 november kan je voortaan je gescheiden huishoudelijk afval (papier, karton, textiel en zacht plastic) naar het Lab brengen. Daar wordt het afval omgezet in grondstoffen voor nieuwe producten. Als beloning ontvang jij een waardebon die je kan inleveren voor korting bij een van de lokale ondernemers.

PROGRAMMA

15.00 tot 17.00 uur - OPENING & UPCYCLE DEMO'S
Kom langs bij het Zero Waste Lab op het Dapperplein 84. Daar zullen wij je ontvangen, het systeem uitleggen en laten we natuurlijk het Lab zien. We geven je een programma mee, want je kan die dag langs lokale ondernemers om upcycling demonstraties te volgen. Ze laten je zien wat je wel niet kan doen met je afval en maken er nieuwe spullen van!

17.00 tot 18.00 uur - BORREL
En wat is een feest zonder een borrel? Kom na de opening gezellig langs bij de Foolbar (Dapperstraat 10A) voor een borrel. Tegen inlevering van het bonnetje dat je bij het Lab hebt ontvangen, krijg je een gratis drankje.

MELD JE AAN!
Ben jij erbij op maandag 28 november?
Meld je dan hier even aan: <http://bit.ly/2gd99TS>

Locatie: Dapperplein 84, Amsterdam.

https://www.facebook.com/events/1629951380638828/

Comments

Topics