Anna Paulides

Activity

  • 4
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Anna Paulides, Projectleider Stadslogistiek at PostNL, posted

De leefwereld van groot zakelijke ontvangers in Amsterdam… hoe ziet die er uit?

Hoe heb jij de facilitaire logistiek georganiseerd voor jouw bedrijf, Universiteit, Ziekenhuis of cultuurinstelling?

Ik ben vooral nieuwsgierig; waar worden jullie nou blij van, waar lopen jullie tegenaan en welke ontwikkelingen maken jullie door?

Ben(of ken) jij de manager inkoop, duurzaamheid, strategie? Of hou jij je op een ander wijze bezig met het reilen en zeilen van (duurzame) facilitaire logistiek? En kun je daar gepassioneerd over vertellen? PostNL Stadslogistiek wil de leefwereld van groot zakelijke ontvangers graag nog beter begrijpen!

Interesse? Stuur een mailtje naar anna.paulides@postnl.nl en ga met mij in gesprek. We plannen een kort (of lang) interview.

Anna Paulides's picture Request
Anna Paulides, Projectleider Stadslogistiek at PostNL, posted

Duurzame Stadslogistiek #succesopbestelling

PostNL is van start gegaan met een grote content campagne om het Nederlandse bedrijfsleven bewust te maken van wat we bedoelen met duurzame logistiek.

Op www.postnl.nl/stadslogistiek vind je de whitepapers voor duurzame consumenten en duurzame zakelijke logistiek. Met informatie over onze proposities, de 4 focus branches voor onze stadshubs met bijbehorende klantcases van ING, HvA, Bidfood en Heijmans.

#Duurzamestadslogistiek #Succesopbestelling

Anna Paulides's picture #Mobility
Anna Paulides, Projectleider Stadslogistiek at PostNL, posted

Succes op bestelling; Duurzame Logistiek!

De verkeersdrukte in steden neemt toe. Bedrijven en consumenten willen steeds vaker duurzame alternatieven voor producten en diensten.

Duurzame logistiek levert een bijdrage aan de leefbaarheid van Nederland. Vandaag presenteert PostNL een uitgebreide campagne met daarin onze visie op duurzame logistiek.

Beluister #podcasts waarin verschillende experts hun visie geven op duurzame logistiek in de B2B en B2C; bekijk de video's met trends en case studies en lees in de whitepapers hoe je zelf aan de slag kan met #DuurzameLogistiek en #Stadslogistiek.

Anna Paulides's picture #Mobility
Anna Paulides, Projectleider Stadslogistiek at PostNL, posted

Klimaat, steden en inwoners wachten niet tot we 'uitvergaderd' zijn. Zero emissie en congestie-arme stadslogistiek, wij gaan het gewoon doen!

Featured image

Steden slibben dicht en de overheid en het Klimaatakkoord dwingen bedrijven tot duurzamere keuzes. PostNL wil 25 steden emissievrij bevoorraden in 2025. Om daar te komen vergadert Anna Paulides zich suf, want niet ieders belangen en doelstellingen komen overeen.

Anna Paulides is nog maar 27 jaar oud en nu al projectleider stadslogistiek bij PostNL. Haar missie is logistiek voor te bereiden op de steden van de toekomst. De grootste uitdaging daarbij is: de duurzame last mile in stadscentra in de hele Benelux. Het PostNL-programma Stadslogistiek startte zo’n twee jaar geleden, met de ambitie om in 2025 in 25 steden emissievrij en congestie-arm te bezorgen. Welke 25 steden dat precies worden, is nog niet duidelijk. Paulides: “Mijn rol bestaat er voor een groot deel uit dat ik de dialoog voer met alle stakeholders. Dat zijn overheden, gemeenten, bewoners, kennisinstellingen, brancheorganisaties, marktleiders en concullega’s. Het is belangrijk dat de neuzen dezelfde kant op staan, maar met zo veel verschillende belangen en doelen is dat soms nog een hele puzzel.”

Lees meer: <https://fleet-mobility.nl/magazines/magazines/2019/editie-4-2019/21149-de-natuur-wacht-niet>

Anna Paulides's picture #Mobility