Daan Groenink

Activity

  • 3
    Updates
  • 0
    Smarts
  • 1
    Comments
Daan Groenink, Innovation at City of Amsterdam: Chief Technology Office, posted

Corona living labs: a research how technology can help organizations in the culture industry

Featured image

De gemeente Amsterdam en TNO onderzoeken hoe met slimme technologie grotere groepen mensen veilig samen kunnen komen op drukbezochte locaties en bij publieksevenementen. In publiek-private samenwerking met de Johan Cruyff ArenA, het Rijksmuseum en theater- en musical producent Stage Entertainment starten TNO en de gemeente proeftuinen in en rond deze evenementlocaties.

Op dinsdag 6 oktober worden van 15.00 – 16.30 uur de resultaten tot nu toe tijdens een webinar gedeeld. Meld je aan via deze link! De webinar wordt naderhand met een terugkijklink met u gedeeld. Hulp om de testen te optimaliseren is hard nodig. Wilt u deelnemen of op de hoogte worden gehouden van ons onderzoek? Neem dan contact op met Daan Groenink, Innovatiemanager, Afdeling Innovatie, Gemeente Amsterdam. Het uiteindelijke doel is om de resultaten landelijk te delen wat als standaard tooling kan worden ingezet in de sport- en cultuursector.

Daan Groenink's picture Online event on Oct 6th
Daan Groenink, Innovation at City of Amsterdam: Chief Technology Office, posted

Op weg naar een veilig EK2020

Featured image

De samenwerkingsovereenkomst van de Digitale Perimeter is getekend. Dit programma is opgezet in aanloop naar EK2020 om een digitale veiligheidsring te ontwikkelen, waarmee we digitale service en veiligheid kunnen bieden aan bezoekers in het ArenA-gebied. Dit doen we samen met onze technologiepartner TNO, Politie Nederland en de Johan Cruijff ArenA. We werken aan een veilige en weerbare stad door innovatieve toepassingen op het gebied van veiligheid en service te ontwikkelen. Digitaal veilig te werken zonder de privacy te schaden

Daan Groenink's picture News
Daan Groenink, Innovation at City of Amsterdam: Chief Technology Office, posted

Digital Perimeter

Featured image

By implementing innovative smart & digital solutions, the digital perimeter allows us to experiment with applications that deliver safety & security while providing the visitor with an even better fan experience.

Please do share your comments and thoughts with us as we are currently exploring our technical options with partners within the eco-system.

Daan Groenink's picture #DigitalCity