Noud Verhave

Activity

  • 4
    Updates
  • 3
    Thumbs up
  • 6
    Comments
Noud Verhave, co-artistieke leider MAP en projectleider KAREL , posted

Sponsoring zonnepanelen voor KARLOS

Featured image

Wilt u ook een groener Zuidoost? Sponsor KARLOS en adopteer een zonnepaneel!

Misschien heeft u al van KARLOS gehoord?
Binnenkort rijdt deze elektrische wagen rond in Zuidoost. KARLOS staat voor KAR Levert Overal schone Stroom. Deze elektrische Spijkstaal levert op evenementen in Zuidoost groene stroom, zoals op voorlichtingsbijeenkomsten over schone energie, maar ook op buurtfestivals en andere events. Zo helpt KARLOS de energietransitie in Zuidoost te versnellen. Om KARLOS klimaatneutraal te laten rondrijden en werken, willen we 20 zonnepanelen op het dak van deze wagen plaatsen. Draagt u bij aan een schoner en groener Zuidoost? Steun dan KARLOS met een zonnepaneel.

Investeren in een groene wijk met KARLOS
U kunt €250 investeren in een zonnepaneel voor KARLOS. Daarvoor krijgt u mobiele publiciteit. Uw naam vermelden we namelijk als donateur op de rijdende KARLOS. Maar vooral levert u een bijdrage aan groene stroom op evenementen voor de wijk.
Heeft u interesse om te investeren in een duurzaam Zuidoost?
Neem contact op met Ton Jansen van CoForce 0614-197-373 of mail
ton.jansen@icasus.nl

Op zoek naar een energievriendelijke oplossing voor uw evenement?
Dan kan KARLOS u van dienst zijn. KARLOS is mobiel, levert elektra, werkt als vergaderruimte, opslagplek, podium en faciliteert bij catering. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden van KARLOS voor uw organisatie: Dennie Armelita (Moving Arts Project) 0642-874-122, Noud Verhave (Moving Arts Project) 0655-335-465 of mail naar productie@movingartsproject.nl

Van wie is KARLOS?
KARLOS is een samenwerking van Stichting CoForce en kunstenaarscollectief Moving Arts Project en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam en provincie Noord-Holland. Stichting CoForce is een bundeling van bewoners en bedrijven, geïnitieerd door energiecommissarissen van stadsdeel Amsterdam Zuidoost om de energietransitie in dit stadsdeel te versnellen. Moving Arts Project is initiator van KARELs KARAVAAN, het schone wagenpark dat mobiele oplossingen biedt voor klimaatvriendelijke evenementen in de stad. KARLOS is een van de leden van KARELs KARAVAAN.

www.cofroce.nu | info@coforce.nu
www.facebook.com/ikbenkarel | www.movingartsproject.nl | productie@movingartsproject.nl

Hoe kunnen we sociaal-culturele evenementen in de stad duurzamer maken? Dit vroegen wij, het Amsterdamse kunstenaarscollectief Moving Arts Project, ons af. Geïnspireerd door die vraag ontwikkelden we eerst KAREL, de Kar voor Elektriciteit op Locatie, en vervolgens andere schone voertuigen, die met elkaar KARELs KARAVAAN vormen. Deze serie klimaatneutrale voertuigen voorzien evenementen in de stad van schone energie, met allerlei extra faciliteiten. Van een podium tot catering. Van opslagplek tot mobiele vergaderruimte. Van rolmodel als milieuvriendelijk alternatief tot oplaadpunten voor je telefoon.

Wie en wat is KAREL en zijn KARAVAAN?

KAREL staat voor “KAR voor Elektriciteit op Locatie”. Een stalen busje van het oerdegelijke Hollandse merk Spijkstaal, dat al lang voordat het noodzaak werd elektrische wagens bouwde. KAREL vervoert decors, bouwmateriaal, gereedschap en andere productie-onderdelen én voorziet in energie op locatie voor buitenevenementen in Amsterdam.

KAREL is een waar rolmodel. Dankzij zijn zonnepanelen op het dak is hij namelijk CO2-neutraal en verspreidt hij de boodschap van groen en duurzaam dwars door de stad. Behalve KAREL zijn er inmiddels ook:

KARIMA: KAR voor Inductie, Meezingen en Aanhangsels

KARLOS: KAR Levert Overal schone Stroom

en KARLIJN: KAR voor verhaalLIJNen

En de KARAVAAN aan schone voertuigen blijft uitbreiden. Wat alle leden van de KARAVAAN gemeen hebben is dat zij evenementen van schone energie voorzien en andere milieuvriendelijke oplossingen bieden.

Noud Verhave's picture #Mobility
Noud Verhave, co-artistieke leider MAP en projectleider KAREL , posted

Pitch KAROLIEN at Zoku ~ 29 maart 19-21 hr

Featured image

Kom jij op 29 maart KAROLIEN ondersteunen?
KAROLIEN is een innovatieve en uitbreiding voor KAREL Moving Arts Project heeft KAREL ontwikkeld. KAREL staat voor KAR voor Elektriciteit op Locatie en geniet inmiddels bekendheid in de stad als duurzaam alternatief voor evenementen in de stad.

Wil je KAROLIEN leren kennen en haar ondersteunen?
Kom donderdag 29 maart naar de Boiling Pitch Night | ZOKU ~ Weesperstraat 105, Amsterdam, 19:00 - 21.00 hr
Er zijn 4 Pitches ~> Alle aanwezigen kunnen stemmen, daaruit volgt de Winnaar
Kosten 10,-. Hiervoor krig je een lekker bakkie soep+brood en dit geld gaat naar de winnaar.

Ticket kopen kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-boiling-amsterdam-maart-2018-43470670947
Meer info: Boiling Amsterdam

Noud Verhave's picture #Energy
Noud Verhave, co-artistieke leider MAP en projectleider KAREL , posted

KAREL krijgt een zusje: KAROLIEN

Kom jij op 29 maart KAROLIEN ondersteunen?
KAROLIEN is een innovatieve en uitbreiding voor KAREL Moving Arts Project heeft KAREL ontwikkeld. KAREL staat voor KAR voor Elektriciteit op Locatie en geniet inmiddels bekendheid in de stad als duurzaam alternatief voor evenementen in de stad.
In de bijlage een tipje van de sluier over KAROLIEN.

HOE kan je KAROLIEN ondersteunen?
Kom donderdag 29 maart naar Boiling Pitch Night | ZOKU ~ Weesperstraat 105, Amsterdam, 19:00 - 21.00 hr
Er zijn 4 Pitches ~> Alle aanwezigen kunnen stemmen, daaruit volgt de Winnaar

Kosten 10,-. Hiervoor krig je een diner en dit geld gaat naar de winnaar.
Ticket kopen kan via Boiling Amsterdam

Meer info: Facebook KAREL

We hopen je te zien op 29 maart
Alvast hartelijke dank

namens
Moving Arts Project

Noud Verhave
0655-335-465

www.movingartsproject.nl

icoon facebook.jpg MovingArtsProject en KAREL

Aanmelden nieuwsbrief HIER
LinkedIn MAP

Noud Verhave's picture #Energy
Noud Verhave, co-artistieke leider MAP en projectleider KAREL , posted

KAREL

Featured image

KAREL
- is een rijdend podium voor INNOVATIEVE DENKERS en CULTUURMAKERS voor duurzame projecten
- rijdt op energie van de ZON en het net
- levert STROOM voor jouw evenement waar dan ook…
- rijdt in en rondom AMSTERDAM en in overleg ook (ver) daarbuiten
- is op verzoek te HUUR met festivaltent, tafels, banken, licht, geluid
- is rijdende RECLAME voor duurzaamheid én jouw evenement
- kan ook gebruikt worden als RUIMTE voor kantoor, kassa, café, dialoog en meer
- heeft een team beschikbaar voor PRODUCTIE van advies tot uitvoering
- biedt mensen een WERKERVARINGSPLEK
- meet 6 x 2 x 3 m, is een rustige heer in het verkeer en altijd SCHOON en opgeruimd

Missie KAREL
Projecten in de stad worden gefaciliteerd vanuit de grondgedachte van duurzaamheid en energie (energie is meer dan elektriciteit!). We willen letterlijk en figuurlijk mensen bewegen. Zo brengen we verandering op gang. KAREL levert een bijdrage aan maatschappelijke vragen op het gebied van duurzaamheid zicht- en bespreekbaar op een creatieve/culturele manier.
KAREL is en initiatief van Moving Arts Project.

KAREL staat voor KAR voor Elektriciteit op Locatie. KAREL is een stalen busje van het oerdegelijke Hollandse merk Spijkstaal dat al lang voordat het noodzaak werd elektrische wagens bouwde. Moving Arts Project bouwden hem om met zware moderne batterijen en met zonnepanelen op het dak zodat hij aan de moderne elektrische standaard voldoet en energie-neutraal is.
KAREL werkt als een inspirerend rolmodel. Hij is CO2 neutraal en verspreidt de boodschap van groen en duurzaam door de stad. En hij is vernieuwend: KAREL is een van de eerste in z’n soort in Amsterdam en levert stroom op elke gewenste locatie, vervoer, productiematerialen en meer aan bewonersinitiatieven, cultuur en maatschappelijke (buurt-)evenementen in de stad.

KAREL is een mobiele duurzame e-distributie unit en biedt een alternatief voor vervuilende dieselgeneratoren. En KAREL is stil, dus geen geluidsoverlast voor de bewoners rond het evenement, voor het publiek en de crew. KAREL heeft als standplaats culturele wijkonderneming Tugela85 aan de Tugelaweg in de Transvaalbuurt in Amsterdam Oost en kan hiervandaan in heel Amsterdam aan het werk om cultuur-maatschappelijke (buurt-)evenementen te voorzien van groene energie, productiematerialen, licht/geluid techniek en meer.

Meer weten of KAREL huren? Neem contact op via info@movingartsproject.nl of bel 0655335465

Noud Verhave's picture #Energy