Sponsoring zonnepanelen voor KARLOS

Featured image

Wilt u ook een groener Zuidoost? Sponsor KARLOS en adopteer een zonnepaneel!

Misschien heeft u al van KARLOS gehoord?
Binnenkort rijdt deze elektrische wagen rond in Zuidoost. KARLOS staat voor KAR Levert Overal schone Stroom. Deze elektrische Spijkstaal levert op evenementen in Zuidoost groene stroom, zoals op voorlichtingsbijeenkomsten over schone energie, maar ook op buurtfestivals en andere events. Zo helpt KARLOS de energietransitie in Zuidoost te versnellen. Om KARLOS klimaatneutraal te laten rondrijden en werken, willen we 20 zonnepanelen op het dak van deze wagen plaatsen. Draagt u bij aan een schoner en groener Zuidoost? Steun dan KARLOS met een zonnepaneel.

Investeren in een groene wijk met KARLOS
U kunt €250 investeren in een zonnepaneel voor KARLOS. Daarvoor krijgt u mobiele publiciteit. Uw naam vermelden we namelijk als donateur op de rijdende KARLOS. Maar vooral levert u een bijdrage aan groene stroom op evenementen voor de wijk.
Heeft u interesse om te investeren in een duurzaam Zuidoost?
Neem contact op met Ton Jansen van CoForce 0614-197-373 of mail
ton.jansen@icasus.nl

Op zoek naar een energievriendelijke oplossing voor uw evenement?
Dan kan KARLOS u van dienst zijn. KARLOS is mobiel, levert elektra, werkt als vergaderruimte, opslagplek, podium en faciliteert bij catering. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden van KARLOS voor uw organisatie: Dennie Armelita (Moving Arts Project) 0642-874-122, Noud Verhave (Moving Arts Project) 0655-335-465 of mail naar productie@movingartsproject.nl

Van wie is KARLOS?
KARLOS is een samenwerking van Stichting CoForce en kunstenaarscollectief Moving Arts Project en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam en provincie Noord-Holland. Stichting CoForce is een bundeling van bewoners en bedrijven, geïnitieerd door energiecommissarissen van stadsdeel Amsterdam Zuidoost om de energietransitie in dit stadsdeel te versnellen. Moving Arts Project is initiator van KARELs KARAVAAN, het schone wagenpark dat mobiele oplossingen biedt voor klimaatvriendelijke evenementen in de stad. KARLOS is een van de leden van KARELs KARAVAAN.

www.cofroce.nu | info@coforce.nu
www.facebook.com/ikbenkarel | www.movingartsproject.nl | productie@movingartsproject.nl

Hoe kunnen we sociaal-culturele evenementen in de stad duurzamer maken? Dit vroegen wij, het Amsterdamse kunstenaarscollectief Moving Arts Project, ons af. Geïnspireerd door die vraag ontwikkelden we eerst KAREL, de Kar voor Elektriciteit op Locatie, en vervolgens andere schone voertuigen, die met elkaar KARELs KARAVAAN vormen. Deze serie klimaatneutrale voertuigen voorzien evenementen in de stad van schone energie, met allerlei extra faciliteiten. Van een podium tot catering. Van opslagplek tot mobiele vergaderruimte. Van rolmodel als milieuvriendelijk alternatief tot oplaadpunten voor je telefoon.

Wie en wat is KAREL en zijn KARAVAAN?

KAREL staat voor “KAR voor Elektriciteit op Locatie”. Een stalen busje van het oerdegelijke Hollandse merk Spijkstaal, dat al lang voordat het noodzaak werd elektrische wagens bouwde. KAREL vervoert decors, bouwmateriaal, gereedschap en andere productie-onderdelen én voorziet in energie op locatie voor buitenevenementen in Amsterdam.

KAREL is een waar rolmodel. Dankzij zijn zonnepanelen op het dak is hij namelijk CO2-neutraal en verspreidt hij de boodschap van groen en duurzaam dwars door de stad. Behalve KAREL zijn er inmiddels ook:

KARIMA: KAR voor Inductie, Meezingen en Aanhangsels

KARLOS: KAR Levert Overal schone Stroom

en KARLIJN: KAR voor verhaalLIJNen

En de KARAVAAN aan schone voertuigen blijft uitbreiden. Wat alle leden van de KARAVAAN gemeen hebben is dat zij evenementen van schone energie voorzien en andere milieuvriendelijke oplossingen bieden.

What is the goal of the project?

To raise money to found KARLOS (KAR Levert Overal schone Stroom)

What is the result of the project?

To raise 5000,- and with KARLOS we can provide events in South East and other parts of Amsterdam with solar energy and information about sustainability. KARLOS is part of KARELs KARAVAAN, a karavaan of 4 cars who can provide energy for public events in the city

Who initiated the project and which organizations are involved?

CoForce and Moving Arts Project

What is the next step?

End of February we hope to release KARLOS

What can other cities learn from your project?

KARELs KARAVAAN is a unique project in Holland, all cities should have a Karavaan like this

www.coforce.nu

Comments

Topics