Inge van der Vaart

Activity

  • 2
    Updates
  • 1
    Thumbs up
  • 2
    Comments
Inge van der Vaart, Projectinitiator en begeleider duurzame projecten , posted

"Laat maar Waaien! in The Valley"

Het nieuwe “Laat maar Waaien!” project komt er aan! Deze keer in The Valley in Hoofddorp.

Na het succesvolle samenwerkingsproject “Laat maar Waaien!” in Arnhem (korte video https://vimeo.com/109676113) kunnen groep 8ers deze keer samen met MBOers meebouwen aan een miniwindmolenpark in Hoofddorp.
Dit doen ze in de vorm van halve lesdagen (kosteloos) die worden gegeven in de periode 27 februari tot en met 9 maart. Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je op http://groenetransitie.nl/laatmaarwaaien.html

Ken jij een groep 8 die wil meebouwen aan een miniwindmolenpark? Laat ze dan weten dat de inschrijving voor deelname is begonnen. Wees er snel bij want er kunnen maximaal 15 klassen mee doen!

“Laat maar Waaien! in The Valley” is een initiatief van Groene Transitie, I-Link en Alliander in samenwerking met het Nova College, Schiphol Trade Park, Circulair Expo, NMCX, Valley Creators, gemeente Haarlemmermeer en Stichting Promotie Techniektalent.

Inge van der Vaart's picture News
Inge van der Vaart, Projectinitiator en begeleider duurzame projecten , posted

Crowdfunding voor "Laat maar Waaien!' in The Valley

Groene Transitie en I-Link willen samen met diverse partners het "Laat maar Waaien!" project herhalen, maar nu in The Valley (Hoofddorp). Het plan is om daar door MBOers en circa 600 basisscholieren een tijdelijk mini windmolenpark te laten bouwen.

Om dit project te financieren word onder andere gecrowdfund via de website van nieuwepioniers.nl. Als binnen 2 weken €2500 is gedoneerd, verdubbelt de gemeente Haarlemmermeer de inleg.

Wil jij ook dat basisscholieren een techniek/duurzaamheidsles krijgen waarin zij helpen bij de bouw van het miniwindmolenpark? Doneer dan via https://nieuwepioniers.nl/nl/projects/laat-maar-waaien-in-the-valley

Iedereen die €15 of meer doneert, wordt uitgenodigd voor de opening van het
miniwindmolenpark.

Hartelijk dank namens het projectteam

Inge van der Vaart's picture News