"Laat maar Waaien! in The Valley"

Het nieuwe “Laat maar Waaien!” project komt er aan! Deze keer in The Valley in Hoofddorp.

Na het succesvolle samenwerkingsproject “Laat maar Waaien!” in Arnhem (korte video https://vimeo.com/109676113) kunnen groep 8ers deze keer samen met MBOers meebouwen aan een miniwindmolenpark in Hoofddorp.
Dit doen ze in de vorm van halve lesdagen (kosteloos) die worden gegeven in de periode 27 februari tot en met 9 maart. Meer informatie en het aanmeldingsformulier vind je op http://groenetransitie.nl/laatmaarwaaien.html

Ken jij een groep 8 die wil meebouwen aan een miniwindmolenpark? Laat ze dan weten dat de inschrijving voor deelname is begonnen. Wees er snel bij want er kunnen maximaal 15 klassen mee doen!

“Laat maar Waaien! in The Valley” is een initiatief van Groene Transitie, I-Link en Alliander in samenwerking met het Nova College, Schiphol Trade Park, Circulair Expo, NMCX, Valley Creators, gemeente Haarlemmermeer en Stichting Promotie Techniektalent.


1 Comment

Annelies Van der Stoep's picture
Annelies Van der Stoep

Wat leuk dat het gelukt is om dit project naar onze regio te halen! Ik ga het snel doorsturen naar de basisschool van mijn kinderen. Veel succes!

Topics