Citymarketing Haarlemmermeer Inspiratieavond Circulaire Economie

Featured image

Jaarlijks worden er in Haarlemmermeer ruim 80 evenementen georganiseerd, van groot tot klein, waarvan Mysteryland de grootste en meest bekende is. De financiën rondom dit soort grote en kleine evenementen is iets wat veel organisatoren lastig vinden om aan te pakken.

Veel evenementorganisatoren kloppen aan bij gemeente Haarlemmermeer voor financiële ondersteuning, terwijl er juist veel ondernemers in onze polder gehuisvest zijn die zich verbonden voelen met onze regio en graag willen bijdragen bij dit soort vraagstukken, ook wel social responsibility genoemd. Citymarketing Haarlemmermeer wil graag bijdragen aan deze verbondenheid en organiseert daarom op 7 november 2016 in Circular Expo een bijeenkomst waarbij zij de vraag vanuit evenementorganisatoren en het aanbod vanuit bedrijven samenbrengen.

Tijdens deze sponsormarkt zal Lyke Poortvliet, sustainability manager bij ID&T, meer vertellen over het betrekken van lokale bedrijven bij een evenement en maatschappelijk verantwoord ondernemen, waar kan dit beter dan op een unieke duurzame locatie als Circulair Expo in Hoofddorp. Lyke is verantwoordelijk voor alle duurzame projecten op Mysteryland.

Informatie:

Maandag 07 november

van 19.00 - 22.00 uur

Toegang is vrij

Marketing managers van verschillende bedrijven uit Haarlemmermeer zijn benaderd om deel te nemen. Bent u verbonden met onze regio en wilt u graag (lokale) evenement organisatoren een ondersteuning bieden bij hun evenement? Meld u dan aan.

Stuur een mail naar citymarketing@haarlemmermeer.nl om je aan te melden voor dit evenement.

Deze workshop wordt u aangeboden door Citymarketing Haarlemmermeer.


Comments

Topics