Delta Water Challenge Event

Featured image

Heb jij een idee voor een toekomstbestendige Delta of wil je graag meewerken aan oplossingen. Kom dan naar het Challenge Event van de Delta Water Challenge!

Studenten, ondernemers en andere professionals komen samen om te werken aan oplossingen voor twee uitdagingen; Toekomstbestendige Stad en Veerse Dam.

Tijdens het Challenge Event kun je jouw oplossing in de pitch rondes voor één van de uitdagingen presenteren of bijdragen om ideeën van anderen te versterken. Je kunt daarbij aangeven waar je naar op zoek bent en wat je inbrengt.

Er is volop ruimte om tijdens de Meet & Greets contacten te leggen met ondernemers en de partnerorganisaties. Maar ook met studenten en andere (toekomstige) professionals. Al deze partijen kunnen jou helpen met het doorontwikkelen van oplossingen tijdens de Challenge. Het doel van deze dag is teams te maken rondom de oplossingen die klaar zijn voor de volgende fase.

Programma:
12:30 uur Inloop
13:00 uur Welkom
13:15 uur Pitch ronde 1
13:30 uur Bezoek de innovatiemarkt - Meet & Greet
14:15 uur Pitch ronde 2
14:30 uur Bezoek de innovatiemarkt - Meet & Greet
15:15 uur Pitch ronde 3
15:30 uur Bezoek de innovatiemarkt - Meet & Greet
16:00 uur Join the team!
16:30 uur Afronding presentatie van de teams
17:00 uur Borrel

Voor wie?
Ondernemers, medewerkers en (young) professionals met een oplossing
(Young) professionals die graag aan een oplossing willen werken
Experts, ervaringsdeskundigen (m/v) en partners die interesse hebben de teams verder te helpen.

Hoe verder?
Na afloop van het Challenge Event volgt een intensief begeleidingsprogramma in de vorm van 9 workshops. Tijdens de workshops ontvangen deelnemers ondersteuning in de doorontwikkeling van hun oplossingen, bouwen ze aan een sterk team en toetsen ze het idee bij potentiële partners en eindgebruikers.

Meer weten?
De Delta Water Challenge geeft slimme oplossingen voor een toekomstbestendige Delta een boost. Op www.deltawaterchallenge.com/uitdagingen-1/ kun je meer lezen over de uitdagingen en terugblikken bekijken van eerdere meetups.

De Delta Water Challenge is powered by Provincie Zeeland, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen, Evides Waterbedrijf, HZ University of Applied Sciences, Dockwize en Outside Inc.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-delta-water-challenge-event-49947305736?aff=ebdshpsearchautoc...

Comments

Topics