Rooftop Symposium

Featured image

(event will be in Dutch)

Het Rooftop Symposium
Kom vrijdag 22 juni naar hét jaarlijkse Rooftop Symposium. Maak kennis met nieuwe rooftop start-ups en innovatieve hoogstandjes op de groene inspiratiemarkt, leer meer over de urgentie en uitdagingen in het opschalen van groen en ontdek het daklandschap van de toekomst! Rooftop Revolution en ROEF laten zien dat de daken torenhoge potentie hebben voor de stad en haar bewoners.

▵ PROGRAMMA ▵
Top architecten vertellen over hun nieuwste rooftop projecten, nieuwe dakplannen, de awarduitreiking van de Rooftopper en Roofflopper en de opening van het ROEF 2018 | Rooftop Festival.

13.00 – 14.00 Inloop & Inspiratiemarkt
14.00 – 16.00 Hoofdprogramma:
Met Suze Gehem (Rooftop Revolution), Jesse Jörg (ROEF), Paul de Ruiter (Paul de Ruiter Architects), Harro de Jong (Buro Harro), Arjan Dingste (UN Studio) Erik Smits (ZJA Zwarts & Jansma Architecten), Marianne Gybels (Booking Cares), Margot Bleeker (Erasmus MC), Gershwin Bonevacia (spoken word) en Ama van Dantzig (dagvoorzitter).
16.00 – 16.15 Uitreiking Rooftop Awards 2018
16.15 – 17.00 Opening Rooftop Festival ROEF

▵ VOOR WIE? ▵
Dit symposium is voor mensen uit de vastgoedwereld, zoals ontwikkelaars, stadsplanners, architecten en dakeigenaren én iedereen wil weten hoe het staat met het daklandschap van de toekomst of zelf aan de slag wil.

▵ LOCATIE ▵
Het Rooftop Symposium is in de allermooiste zaal van Amsterdam: de Koningin Maxima Zaal van het KIT Royal Tropical Institute.

▵ TICKETS ▵
Het Rooftop Symposium is gratis te bezoeken na aanmelding via de ticketsite.

▵ ROEF ▵
Het Rooftop Symposium is onderdeel van ROEF, het hoogste festival van Amsterdam. Dit rooftop festival vindt plaats op de mooiste daken van de stad van 17.00 tot 23.00 uur. Ontdek live muziek, verrekijker voorstellingen, lift performances en prachtige vergezichten. Meer informatie via www.roefamsterdam.nl. Het Rooftop Symposium is een initiatief van Rooftop Revolution & ROEF.

www.rooftoprevolution.nl

1 Comment

Topics