Workshop Generatieleren binnen de Overheid

Featured image

Ervaar jij de jongste generatie soms als ongeduldig? Of ben jij juist degene die wordt tegengehouden bij vernieuwende ideeën? Ga tijdens deze workshop onderling het gesprek aan om de kracht van de verschillende generaties te begrijpen en er achter te komen hoe je elkaar kunt versterken. Elke generatie wordt gekenmerkt door eigen sociale patronen zoals manier van organiseren, samenwerken, communiceren, leiding geven, omgaan met diversiteit, sociale media etc.

YSE helpt organisaties te veranderen, vernieuwen, verjongen en versnellen door ze te laten samenwerken met jonge talenten uit de generatie Y. Simon Klop, YSE generatie-expert, zal tijdens deze sessie de generatietheorie uit de doeken doen, waarna we op interactieve wijze in gesprek gaan om de verschillende generaties te begrijpen en in hun kracht te zetten.

Voor wie? Voor jou en iemand uit je organisatie van een andere generatie. Neem bijvoorbeeld als Young Professional je manager mee. Of neem als meer ervaren medewerker een Young Professional mee.

Informatie:

Donderdag 04 november

van 13.30 - 16.30 uur

Toegang is gratis!

Stuur een mail naar e.van.kooten@yseprogram.com om u aan te melden voor dit evenement.


Comments

Topics