Tom Willem den Hoed

Activity

  • 1
    Updates
  • 0
    Thumbs up
  • 0
    Comments
Tom Willem den Hoed, coach / consultant , posted

Business Innovation Studio 2022 pilot: Gast-organisatie gevraagd voor deelname

Featured image

Afgelopen jaar hebben wij het concept voor de Business Innovation Studio (BIS) verder ontwikkeld en toegespitst op middelgrote bedrijven / organisaties. Het concept is in de kern bedoeld voor Onderwijsvernieuwing bij de HvA en UvA. Het InnovatieFonds van de HvA was enthousiast over het concept en heeft ons gesponsord. Voor meer informatie over het Business Studio Concept, zie: https://denhoed-co.nl/business-studio-concept/

Wij zijn nu voor de BIS pilot op zoek naar een middelgroot bedrijf / organisatie - 50-250 medewerkers - die ‘gast'-organisatie wil zijn. Dit betekent dat er een groep van alumni of honours studenten gaat kijken waar jouw innovation sweet spots liggen en waar de hinderlijker blinds spots zitten.

We denken aan een bedrijf / organisatie die reeds een beroep heeft gedaan op het platform van) Amsterdam Smart City, die zeer innovatie-minded is en die het tevens bijzonder waard is om een (extra) kennis-duwtje te krijgen.

De bedoeling is dat er 14-16 deelnemers per ‘curriculum’ (ca. 2 mnd’en) zijn, in teams van 4-5 personen. We hebben al een docenten team (HvA en UvA) en een alumni team. Wij gaan er vanuit dat de ‘gast’-organisatie ook hun business team stuurt. We verwachten ook dat laatstejaars, high potential studenten geïnteresseerd zijn om een ‘business' team te formeren.
Op die wijze hebben we dan vier - multidisciplinaire, competitieve, broadly oriented - teams voor de BIS.

Benieuwd naar meer informatie over de BIS, bekijk dan onze flyer.

De BIS wordt afgesloten met een registratie als Science Practitioner, zie ook: https://denhoed-co.nl/project/science-practitioners/

Indien je dat wenst, komen wij graag e.e.a. toelichten. Wij horen graag of jouw bedrijf / organisatie geïnteresseerd is om mee te doen!

Tom Willem den Hoed
Rob Hagen (HvA, coordinator, 06-55805964)
Valentijn Langendorff (HvA)

Tom Willem den Hoed's picture Opportunity