Maarten Terpstra

Activity

  • 5
    Updates
  • 2
    Thumbs up
  • 3
    Comments
Maarten Terpstra, Community Manager , posted

Knowledge Mile Morning Meetup #25 @Academie van Bouwkunst

Featured image

Leer de gebruikers van de Knowledge Mile kennen tijdens de Morning Meetup! Het gebied strekt zich uit van het Amstelplein tot aan het Stadhuis. Deze keer verzamelen we bij de Academie van Bouwkunst, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zien we je daar?!

Benieuwd wat er bij de Academie allemaal gebeurt? Hier ontwerpen studenten in een permanent ‘laboratorium’ oplossingen voor vragen uit de stad. Zij begeven zich dus direct vanaf het begin van hun studie in de praktijk en weten daardoor goed wat er speelt.

MEETUP NIEUWE STIJL

Bij de laatste meetup voor de zomervakantie hebben we geëxperimenteerd met een nieuw format. Een locatie krijgt meer ruimte om zichzelf te presenteren. Hierop kregen we veel goede reacties. We zetten dit experiment daarom voort tijdens de aankomende editie van de Knowledge Mile Morning Meetup. Ook hoor je op hoofdlijnen wat er de afgelopen twee maanden binnen de Knowledge Mile heeft plaatsgevonden.

PROGRAMMA

•08:30 | Inloop met koffie & croissant

08:45 | Welkom, ontvangst door Knowledge Mile
Cora Kreikamp - Business communitymanager
Carla van der Linden - Knowledge Mile Park
Maarten Terpstra - Learning communitymanager

08:55 | Introductie en Kennismaking Academie van Bouwkunst
Madeleine Maaskant - Academie van Bouwkunst

09:15 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen

Maarten Terpstra's picture Event on Sep 17th
Maarten Terpstra, Community Manager , posted

Knowledge Mile Morning Meetup #23 @forty7

Featured image

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers in het gebied van het Amstelplein tot en met het Stadhuis.

FORTY7 KNOWLEDGE MILE
"Forty7 Knowledge Mile", zo staat het beschreven op de contactpagina van deze organisatie. Ze gebruiken de Knowledge Mile in hun locatie beschrijving. Hoe tof!. Genoeg reden voor ons om met het netwerk hier een keer op bezoek te gaan. Tijdens de meetup horen we meer over deze organisatie.
Al meer te weten te komen? Bekijk dan: https://www.forty7.nl

UPDATE
Tijdens de Meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen rondom de BIZ, de drie pijlers 'talent en netwerk', 'veiligheid en openbare ruimte' en 'duurzaam en groen', Knowledge Mile Park, Petflesvrij en andere initiatieven in de buurt. Daarna is er alle tijd om ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

PROGRAMMA

• 08:30 | Inloop met koffie & croissant
• 08:50 | Welkom, ontvangst door Forty7 Knowledge Mile en update door Cora Kreikamp (business communitymanager), Maarten Terpstra (learning communitymanager) en Carla van der Linden ( Project manager Knowledge Mile Park)
• 09:10 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen
Jouw project in de update

Wil je dat jouw project genoemd wordt in de update? Geef dit dan door via de meetuppagina.

Maarten Terpstra's picture Event on May 21st
Maarten Terpstra, Community Manager , posted

Knowledge Mile Morning Meetup #22 @Reclassering

Featured image

Knowledge Mile Morning Meetup x Reclassering

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers in het gebied van het Amstelplein tot en met het Stadhuis.

Reclassering
Ondanks dat dit al de 22e meetup is die we organiseren, blijven we nog steeds bijzondere locaties tegenkomen waar je niet zo snel binnenkomt. Voor deze editie zijn we te gast bij de Reclassering in de Wibautstraat. Het pand is onlangs in zijn geheel verbouwd. Tijdens de Morning Meetup krijgen we meer te horen over de werkzaamheden van de Reclassering en hun link met de Knowledge Mile.

UPDATE
Tijdens de Meetup vertellen we je verder over de laatste ontwikkelingen rondom de Learning community en de Bedrijven Investeringszone (BIZ), de drie pijlers 'talent en netwerk', 'veiligheid en openbare ruimte' en 'duurzaam en groen', Knowledge Mile Park, Petflesvrij en andere initiatieven in de buurt. Daarna is er alle tijd om ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

PROGRAMMA

• 08:30 | Inloop met koffie & croissant
• 08:50 | Welkom door Reclassering ontvangst en update door Cora Kreikamp (business communitymanager) en Maarten Terpstra (learning communitymanager)
• 09:00 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen

Jouw project in de update

Wil je dat jouw project genoemd wordt in de update? Geef dan hieronder in de reacties aan wat de ontwikkelingen zijn van jouw project. Dan benoemen we dit tijdens de update.

Meer informatie over de Reclassering: https://www.reclassering.nl

Maarten Terpstra's picture Event on Mar 21st
Maarten Terpstra, Community Manager , posted

Knowledge Mile Morning Meetup #17 Het Financieele Dagblad

Featured image

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers in het gebied van het Amstelplein tot en met het Stadhuis. Hier delen we ideeën met betrekking tot de pijlers 'talent en netwerk', 'veiligheid en openbare ruimte' en 'duurzaam en groen'.

Tijdens de meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen rondom de BIZ, Knowledge Mile Park, Petflesvrij en andere initiatieven in de buurt. Daarna is er alle tijd om ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

• 08:30 | Inloop met koffie & croissant
• 08:50 | Welkom door de locatie en update van de Knowledge Mile
• 09:10 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen

Het Financieele Dagblad
Deze editie van de Morning Meetup vindt plaats bij Het Financieele Dagblad op het Prins Bernhardplein 173.

Zoals de meeste mensen weten is Het Financieele Dagblad een dagelijks verschijnende krant gericht op economie en bedrijfsleven. Naast de functie als krant organiseren ze ook verschillende events om het netwerk samen te brengen. FD Young Circle brengt jonge leiders/denkers regelmatig samen om met elkaar in gesprek te gaan over de groei van Nederland.

Het Financieele Dagblad is daarnaast ook een actief deelnemer in de BIZ. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan KM Live, een programma van events waarin talent en kennisgedreven organisaties elkaar ontmoeten. Daarnaast hebben ze een mooi artikel geschreven over de Knowledge Mile.

Het Financieele Dagblad transformeert van traditionele krant naar een digitaal platform, een verandering waar we allemaal in zekere zin mee te maken hebben.

Tot dinsdag 15 mei!

Maarten Terpstra's picture Event on May 15th
Maarten Terpstra, Community Manager , posted

Amsterdam's smartest Street

"Welcome to the Wibautstraat, one of Amsterdam's busiest thoroughfares. If the people behind the Knowledge Mile have their way, this so-called 'smartest street in the city' is about to get a whole lot smarter.

Maarten Terpstra's picture News