Knowledge Mile Morning Meetup #17 Het Financieele Dagblad

Featured image

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers in het gebied van het Amstelplein tot en met het Stadhuis. Hier delen we ideeën met betrekking tot de pijlers 'talent en netwerk', 'veiligheid en openbare ruimte' en 'duurzaam en groen'.

Tijdens de meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen rondom de BIZ, Knowledge Mile Park, Petflesvrij en andere initiatieven in de buurt. Daarna is er alle tijd om ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

• 08:30 | Inloop met koffie & croissant
• 08:50 | Welkom door de locatie en update van de Knowledge Mile
• 09:10 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen

Het Financieele Dagblad
Deze editie van de Morning Meetup vindt plaats bij Het Financieele Dagblad op het Prins Bernhardplein 173.

Zoals de meeste mensen weten is Het Financieele Dagblad een dagelijks verschijnende krant gericht op economie en bedrijfsleven. Naast de functie als krant organiseren ze ook verschillende events om het netwerk samen te brengen. FD Young Circle brengt jonge leiders/denkers regelmatig samen om met elkaar in gesprek te gaan over de groei van Nederland.

Het Financieele Dagblad is daarnaast ook een actief deelnemer in de BIZ. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan KM Live, een programma van events waarin talent en kennisgedreven organisaties elkaar ontmoeten. Daarnaast hebben ze een mooi artikel geschreven over de Knowledge Mile.

Het Financieele Dagblad transformeert van traditionele krant naar een digitaal platform, een verandering waar we allemaal in zekere zin mee te maken hebben.

Tot dinsdag 15 mei!

https://www.meetup.com/nl-NL/KnowledgeMile/events/245251436/

Comments

Topics