Knowledge Mile Morning Meetup #22 @Reclassering

Featured image

Knowledge Mile Morning Meetup x Reclassering

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers in het gebied van het Amstelplein tot en met het Stadhuis.

Reclassering
Ondanks dat dit al de 22e meetup is die we organiseren, blijven we nog steeds bijzondere locaties tegenkomen waar je niet zo snel binnenkomt. Voor deze editie zijn we te gast bij de Reclassering in de Wibautstraat. Het pand is onlangs in zijn geheel verbouwd. Tijdens de Morning Meetup krijgen we meer te horen over de werkzaamheden van de Reclassering en hun link met de Knowledge Mile.

UPDATE
Tijdens de Meetup vertellen we je verder over de laatste ontwikkelingen rondom de Learning community en de Bedrijven Investeringszone (BIZ), de drie pijlers 'talent en netwerk', 'veiligheid en openbare ruimte' en 'duurzaam en groen', Knowledge Mile Park, Petflesvrij en andere initiatieven in de buurt. Daarna is er alle tijd om ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

PROGRAMMA

• 08:30 | Inloop met koffie & croissant
• 08:50 | Welkom door Reclassering ontvangst en update door Cora Kreikamp (business communitymanager) en Maarten Terpstra (learning communitymanager)
• 09:00 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen

Jouw project in de update

Wil je dat jouw project genoemd wordt in de update? Geef dan hieronder in de reacties aan wat de ontwikkelingen zijn van jouw project. Dan benoemen we dit tijdens de update.

Meer informatie over de Reclassering: https://www.reclassering.nl

https://www.meetup.com/KnowledgeMile/events/253409606/

Comments

Topics