AMdEX: Sensordata delen uit smart buildings

Featured image

Wat is de bezetting van een gebouw gedurende de dag? Hebben mensen voorkeuren voor bepaalde liften? Hoe vol zijn afvalbakken en zeepdispenser?

Door de explosieve toename van sensoren weten we steeds meer over het gebruik van gebouwen en openbare ruimtes. Maar in de meeste gevallen mag niet alle data zonder meer worden gebruikt en zijn sensoren van verschillende eigenaren met specifieke eisen. Dit maakt het delen van data tijdrovend en kostbaar.

De H20 Esports Campus heeft, samen met AMdEX, KPN, iShare en Facility Apps deze catch-22 doorbroken voor het delen van gevoelige data. Zij laten zien dat het mogelijk is om zulke gegevens te delen tussen meerdere partijen en toch grip houden op hun eigen data.

Programma

Op 14 september vertellen zij hier meer over. Het programma:

  • Welke uitdagingen speler er bij het delen van sensordata? – Hayo Schreijer (Dexes) & Dirk Tuip (H20 Esports Campus)
  • Hoe wordt gebruik gemaakt van iShare om deelnemers te identificeren? – Gerard van der Hoeven (iShare)
  • Hoe functioneert de Smart Building data space in de praktijk? – Smart Building Team

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Ken je collega’s of andere organisaties voor wie dit event ook interessant is? Stuur dit event dan naar hen door. Heb je vragen? Neem dan zeker contact op met Willem.
De toegang tot dit evenement is gratis. Registratie is vereist.

Meer informatie

Met AMdEX ontwikkelen we een digitale notaris. Deze notaris levert contracten aan organisaties die data willen delen. Ook dwingt AMdEX de voorwaarden in deze contracten af. De contracten ondersteunen eenvoudige datatransacties tussen twee organisaties. Maar ook complexe AI-algoritmen, die toegang moeten hebben tot data die op meerdere plekken is opgeslagen.

Ontdek meer over de digitale notaris AMdEX.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-amdex-sensordata-delen-uit-smart-buildings-700113296717?aff=o...

Comments

Topics