Campus Amsterdam Living Room Session #1 met Amsterdam Green Campus

Featured image

Wij brengen de changemakers van de campussen en hubs in de kennisregio Amsterdam naar jouw woonkamer! Hoe? Je zet een kopje koffie, neemt plaats op een comfortabele stoel en klapt je laptop open. In iedere sessie staat een campus of hub centraal, die zijn eigen hot topic bespreekt.

AMSTERDAM GREEN CAMPUS TRAPT AF
Tijdens de eerste Living Room Session staat Amsterdam Green Campus centraal. Het groene innovatienetwerk is sinds 2016 bezig om projecten - gericht op stedelijke duurzaamheidskwesties - aan te jagen en te faciliteren. Directeur Niek Persoon zal ons meenemen in de werkwijze en projecten. Ook leren we meer over hun Student Lab: de plek waar mbo-, hbo- en wo-studenten samenkomen om te werken aan projecten.

VERBINDEN DOOR BREAK-OUT SESSIES
Een passieve sessie wordt het absoluut niet. Er is alle ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Daarnaast gaan we ons best doen om gelijkgestemden met elkaar te verbinden in break-out sessies.

PROGRAMMA
08.20 | Online room is open
08.30 | Welkom en inleiding door Campus Amsterdam
08.50 | Presentatie door Amsterdam Green Campus
09.10 | Q&A
09:30 | Reflect & Connect
10:00 | Afronding

Wil je hierbij zijn? Ga naar onze website om je aan te melden: https://bit.ly/2Xwkt4O

HANDIGE LINKS
www.campus.amsterdam
www.amsterdamgreencampus.nl

CAMPUS AMSTERDAM
Campus Amsterdam is een netwerk van campussen, innovatiedistricten en labs in metropoolregio Amsterdam. Ons doel is om mensen, kennis en faciliteiten in onze diverse kennisregio met elkaar te verbinden, zodat we samen kunnen werken aan urgente, stedelijke vraagstukken.


Comments

Topics