Campus Amsterdam Living Room Session #2 met Knowledge Mile

Featured image

Wij brengen de changemakers van de campussen en hubs in de kennisregio Amsterdam naar jouw woonkamer! Hoe? Je zet een kopje koffie, neemt plaats op een comfortabele stoel en klapt je laptop open. In iedere sessie staat een campus of hub centraal, die zijn eigen hot topic bespreekt.

KNOWLEDGE MILE ALS HOST
Tijdens de tweede Living Room Session staat de Knowledge Mile centraal. Dit gebied in hartje Amsterdam - tussen het Amstelplein en het stadhuis - was ooit lelijk en vervuild. Nu is het een levendig gebied waar mensen en organisaties samenkomen om aan een groene, gezonde en duurzame stadsstraat te werken. Het Financieele Dagblad kopte al: 'Deze straat is puur goud'. Learning Community Manager Maarten Terpstra zal ons meenemen in de ontwikkelingen van de Knowledge Mile. Wist je bijvoorbeeld dat het ook een bedrijveninvesteringszone is? En dat Knowledge Mile Park zich hard maakt voor de vergroening van het gebied?

PRAAT MEE OVER LEARNING COMMUNITIES
Tijdens onze break-out sessies kun je in kleinere groepen verder praten over het thema. Leer en denk mee over de vormgeving van een learning community.

PROGRAMMA
08:20 | Instroom met koffie en thee
08:30 | Welkom Campus Amsterdam door Jen Drouin
08:40 | Presentatie Knowledge Mile door Maarten Terpstra
09:00 | Q&A
09:25 | Afronding plenaire sessie
09:30 | Start break-out sessies
10:15 | Plenaire wrap-up
10:30 | Afronding

AANMELDEN
LET OP: Voor de break-out sessies is aanmelden noodzakelijk. Er zijn maar een bepaald aantal plekken beschikbaar. Reserveer je plekje door dit aanmeldformulier in te vullen: https://bit.ly/2Uazbfi
De link komt een dag van te voren online.

HANDIGE LINKS
www.campus.amsterdam
www.knowledgemile.amsterdam
www.knowledgemilepark.nl
www.knowledgemile.amsterdam/s/article/HetFinancieeleDagbladDezestraatispuurgoud1

CAMPUS AMSTERDAM
Campus Amsterdam is een netwerk van campussen, innovatiedistricten en labs in metropoolregio Amsterdam. Ons doel is om mensen, kennis en faciliteiten in onze diverse kennisregio met elkaar te verbinden, zodat we samen kunnen werken aan urgente, stedelijke vraagstukken.

https://campus.amsterdam/s/article/CampusAmsterdamLivingRoomSession2metKnowledgeMile?language=nl_NL

Comments

Topics