LET OP: UITGESTELD NAAR 6 OKTOBER 2023.... De rol van Energiegemeenschappen in het toekomstige energiesysteem

Featured image

Tijdens deze interactieve en inspirerende dag gaan wij met elkaar in gesprek over de beoogde rol van energiegemeenschappen in het toekomstige energiesysteem, en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat zij die rol ook krijgen en nemen.

Dit doen wij aan de hand van praktijkvoorbeeld van koploper-energiegemeenschappen zoals Schoonschip in Amsterdam en Groene Mient in Den Haag. Op basis daarvan nemen experts ons mee langs de technische, juridische en organisatorische randvoorwaarden.

Ben je actief bezig met dit onderwerp, wil je hiermee aan de slag of heb je ervaringen die je wilt delen? Meld je dan snel aan.

Het inhoudelijke programma duurt van 10:00 tot 16:30. Aansluitend is er een (netwerk)borrel. Deelname is gratis inclusief lunch en afsluitende (netwerk) borrel bij de Ceuvel.

NB: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Na aanmelding via de link word je per e-mail op de hoogte gesteld of je aangemeld bent of een plek op de wachtlijst hebt gekregen.

Dit evenement is georganiseerd in het kader van het Europese subsidieproject NRG2peers in samenwerking met de energiecoöperaties Ecostroom en Zuiderlicht, het cooperatieve energiebedrijf OM | Nieuwe energie en Amsterdam Smart City

Meld je aan

Comments

Topics