Setting up a company is an administrative action. But how to get the right attention? Is uploading pictures on social media enough?
In this Meetup we will learn from a Marketing and Communication Strategist, Digital Growth & Venture Building expert and Publicity Coach & PR Strategist how to get full attention and find the right clients for your products.
As always including interactive sessions. In this Meetup all three experts have an interactive part for you, so prepare your questions!
REGISTER VIA MEETUP https://www.meetup.com/Smart-Community/events/268649499/
Maybe you will also like these updates
Happy 2050 Scenario met Babette Porcelijn | PRICE Boekenclub

Op 6 juli organiseert PRICE haar eerste boekenclub, op het Floriade terrein!
In deze eerste editie van de PRICE boekenclub bespreken we het boek Happy 2050 Scenario met auteur Babette Porcelijn en Verborgen Impact Ambassadeur én docent Duurzaamheid bij Hogeschool Aeres Kitty van Zijtveld.
Wat kunnen we uit dit boek leren en toepassen in onze eigen wereld en denkbeelden? Hoe kan jij bijdragen aan een happy 2050? Met deze vragen gaan we aan de slag op het Co2 negatieve en circulaire Growing Pavilion op het Floriade terrein. Aansluitend is er de mogelijkheid om The Exploded View te bezoeken, een huis van biobased & circulaire materialen.
Heb je het boek niet helemaal tot op de letter kunnen lezen? Geen probleem! We nemen je graag mee in het gedachtegoed van Babette Porcelijn. Voor €10,- kun je er bij zijn, dit is inclusief toegang tot het Floriade terrein! Heb je al toegang tot het terrein? Dan is een kaartje slechts €5,-. Koop hier een kaartje.
Programma
15:00 – 15:15 Opening
15:15 – 15:45 In gesprek over het Happy 2050 scenario met Babette Porcelijn - auteur
15:45 – 16:15 Aan de slag met jouw Verborgen Impact met Kitty van Zijteveld
16:15 – 16:45 Toepassing in de praktijk: Ingrid Zeegers
16:45 – 17:00 Afronding en vragen
17:00 Optioneel: storytelling & rondleiding bij bio-based paviljoen the Exploded View
Moet je het boek gelezen hebben?
Voel je vooral welkom om deel te nemen aan onze boekenclub. Het is niet nodig om het boek volledig gelezen te hebben, maar het is wel fijn. Heb je het boek nog niet in huis? Bestel deze dan via: https://thinkbigactnow.org/nl/. Ook hebben we op locatie een gelimiteerd aantal beschikbaar die je direct kunt laten signeren!
Bij het reserveren van je boekenclubticket krijg je automatisch een toegangsbewijs voor de Floriade Expo (t.w.v. 35 euro). Deze is de gehele dag geldig. Heb je al een seizoenskaart? Dan krijg je toegang tot de boekenclub tegen een gereduceerd tarief.
Wat is PRICE?
Praktijk- & Innovatiecentrum Circulaire Economie, zeg maar PRICE. Wij zijn hét circulaire actielab voor Flevolandse doeners. Ondernemers, studenten, docenten, bewoners en overheid – al deze mensen brengen we samen om de nieuwe economie werkelijkheid te maken. Nieuwe economie? Ja, een economie waarin we verder kijken dan geld verdienen.
Gratis proefcollege Reflexief Monitoren

Als je werkt aan transitie-vraagstukken rondom mobiliteit, energie of circulaire economie, dan kom je veel onzekerheid en controverse tegen. Zie jij ook de noodzaak voor lerend werken? En loop je er ook tegenaan dat jouw organisatie maar beperkte invloed heeft om oplossingen te realiseren?
De methode 'Reflexief Monitoren' helpt hierbij. Omdat je in transitie-opgaven altijd te maken hebt met onverwachte obstakels en kansen, wordt vaak pas tijdens het proces duidelijk wat écht belangrijk is. Dat maakt het lastig om op voorhand te bepalen wat en hoe je moet doen en monitoren. Reflexieve monitoring helpt je het accent van je transitiewerk te verleggen naar leren en bijsturen, gericht op structurele verandering
Op 23 juni 2022 van 09:30-10:30 bieden we je in dit gratis proefcollege de gelegenheid om een indruk te krijgen van de methode ‘Reflexive Monitoring in Action’ en kennis te maken met je potentiële medecursisten, onder leiding van kerndocent en transitie-expert PJBeers (DRIFT & HAS).
Summerschool 'Maak je eigen slimme stad'

Nederland staat voor enorme opgaven. Opgaven die niet alleen maar op te lossen zijn op traditionele manieren. Die vragen om nieuwe manieren van werken met digitalisering en de inzet van data. Maar hoe pak je dat aan? Hoe werkt dat in de praktijk? Hoe pas je nieuwe technologie toe in het ontwikkelen van steden en dorpen?
Om die vraag te beantwoorden organiseren Kennislab voor Urbanisme en de Future City Foundation in opdracht van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant in het kader van de Data Week NL een Summerschool ‘Maak je eigen slimme stad’ in samenwerking met de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat‘ en de City Deal ‘Slim Maatwerk’.
Meld je nu aan en bedenk samen met 24 andere jongprofessionals hoe je data en digitalisering inzet om de problemen van vandaag op te lossen voor de wereld van morgen.
Ben je zelf geen jongprofessional meer, maar ken je iemand in je netwerk? Stuur deze Summerschool dan aan hem/haar door.
Waar gaat het over?
Nederland staat voor grote uitdagingen. De klimaatverandering, de woningnood, en een krappe arbeidsmarkt. Voor steeds meer Nederlanders is het niet vanzelfsprekend om op een gezonde manier in de gewenste thuisomgeving te wonen. Omdat ze te maken hebben met een kluwen van sociale problemen, gezondheidsproblemen of kansenongelijkheid. Dat leidt tot een groeiende kloof in de samenleving.
Dit zijn grote opgaven die uiteindelijk moeten worden opgelost door provincies als Noord-Brabant en gemeenten als ’s-Hertogenbosch. Data, digitalisering en technologisering bieden mogelijke oplossingen, maar hoe benut je deze kansen op de goede manier? En hoe zorg je ervoor dat het niet blijft bij een idee, maar dat concrete oplossingen daadwerkelijk iets gaan veranderen in een wijk of stadsdeel?
Tijdens deze summerschool dagen we jou uit om hierover na te denken. Je gaat 3 dagen lang in multidisciplinaire teams aan de slag met de vraag: Hoe kunnen data, technologisering en digitalisering bijdragen aan een sterke economie, leefbaarheid en gelijke kansen voor iedereen in de Provincie Noord-Brabant? En hoe pak je dat concreet aan in de Omgeving Station Oost in ‘s-Hertogenbosch?
Met wie
Het Kennislab voor Urbanisme en de Future City Foundation organiseren deze summerschool in opdracht van de Provincie Noord-Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch in het kader van de Dataweek NL en in samenwerking met de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en de City Deal ‘Slim Maatwerk’.
Premium Partners van de Future City Foundation zijn: gemeente Amersfoort, Civity, DHM Infra, ELBA\REC, Kennedy Van der Laan, gemeente Sittard-Geleen, Waterschap Vallei en Veluwe, VodafoneZiggo, We City en gemeente Zwolle.
Founding partners van de Data Week NL zijn: gemeente ‘s-Hertogenbosch, JADS, provincie Noord-Brabant, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.
Waarom meedoen
- Je leert over digitalisering en technologisering en hoe je dat kunt toepassen in de stad van de toekomst. Je leert het direct uit de praktijk en van de mensen die er dagelijks meer werken. Kennis die je in je opleiding niet krijgt;
- Je ontwikkelt je professionele en persoonlijke skills;
- Je maakt kennis met de Provincie en gemeente als organisatie en ontmoet een heel interessant netwerk van bedrijven en stakeholders. Als je een interessante baan of stage zoekt is dit een heel interessant netwerk
- Maak kennis met de 75 verschillende partners van de betrokken City Deals
- Je bent graag met inhoudelijke en vernieuwende onderwerpen;
- Je vind het fijn om nieuwe interessante mensen te leren kennen;
- En drie dagen plezier met hen te hebben.
Meer weten?
Klik hier voor meer informatie over het programma en de deelname.