Interactieve avond over duurzaamheid met Eerste Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans

Featured image

‘Als we de manier waarop we kunststoffen produceren en gebruiken niet veranderen, is er tegen 2050 meer plastic dan vis in onze oceanen.’
Op 15 maart 2018 deelt de Eerste Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans in Tivoli Vredenburg, het podium met bijzondere gasten zoals jonge duurzame ondernemers, muzikanten en artiesten.
Tijdens een speciale editie van de Citizens’ Dialogues gaat Frans Timmermans met die ondernemers, innovators én iedereen in het publiek, graag in gesprek over de duurzame ambities van de EU.
Hij is benieuwd naar jullie ideeën. Hoe moet die toekomst er volgens jou uitzien? Wat zijn de grote uitdagingen die voor ons liggen? Wat zijn de kansen? Hoe gaan we samen de wereld verduurzamen? En welke rol moet Europa spelen?
De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel. Kom je ook?
De voertaal van de avond is Nederlands. Voor Engelstaligen is vertaling beschikbaar.
Verzeker jezelf snel van een plek en meld je aan via deze link.
Belangrijk: vergeet niet je ID mee te nemen!
De Citizens’ Dialogues is een reeks van gesprekken die de Europese Commissie organiseert in alle landen van de Europese Unie. Tijdens deze bijeenkomsten bieden we inwoners van Europa de gelegenheid om in gesprek te gaan met politici van de EU over het soort Europa waarin ze graag willen wonen en wat hun verwachtingen van de Europese Unie zijn.


Comments

Topics