Live podcast-opname over afbouw: ‘Voer voor Verandering’

Featured image

Dinsdag 7 november organiseert DRIFT in Theater Walhalla te Rotterdam haar allereerste interactieve podcast-avond over afbouw. Waar moeten we mee stoppen voor een beter Nederland? En hoe?

Wouter Mulders gaat in gesprek met stopstrateeg Marije van den Berg en aspirant-Minister van Afbraak Derk Loorbach. Stel je vragen live in de podcast en praat – zodra de microfoon weer uit is – onder het genot van een drankje na met andere transitiemakers. Koop hier je kaartje!

De DRIFT podcast ‘Voer voor verandering‘ gaat het vierde seizoen in. In dit nieuwe seizoen gaan we aan de slag met de vraag: als goede afbouw zo belangrijk is voor een groener en eerlijker Nederland, waarom zien we er dan zo weinig van? In vijf afleveringen, duiken we die vraag in door middel van muziek, verhalen en gesprekken met (oud-)burgemeesters, activisten, een rouw- en verliestherapeut en allerlei andere experts en ervaringsdeskundigen.

Omdat we meer willen doen dan alleen (uit)zenden, gaan we dinsdagavond 7 november een live podcast opnemen, waarin we het gesprek aan gaan met ons (luisteraars)netwerk over afbouw. Daar kun jij bij zijn!
 
Het programma ziet er als volgt:

  • 18:30 – deuren open
  • 19:00 – start van de avond met inleiding
  • 19:45 – live opname met Wouter Mulders, Marije van den Berg en Derk Loorbach
  • 20:30 – afsluiting
  • 21:00 – napraten en gelegenheid tot drankje

De avond zal plaatsvinden in Theater Walhalla’s ‘Kleine Walhalla’, Sumatraweg 9-11 op Katendrecht in Rotterdam.

Kaartjes kosten € 12 en zijn te koop via deze link.

https://drifteur.stager.co/web/tickets/111342204

Comments

Topics