Pitchcarrousel - (Realtime) Data verzamelen

Featured image

We hoeven u niet meer te vertellen dat data ons inzicht kan geven in hoe een (deel van een) gemeente er voor staat (zie webinar Data & Beleid). En we willen tegelijkertijd onze publieke waarden beschermen in de slimme stad (zie webinar Belangen borgen in de digitaliserende gemeente). Maar hoe kom je aan data die je nodig hebt om beleid te meten, te voorspellen en te monitoren? Er is natuurlijk open data, maar als dat niet voldoende is dan zijn er tal van andere toepassingen om data te verzamelen.

Om u een indruk te geven wat er allemaal mogelijk is en op de markt is, organiseren we een pitchcarrousel op woensdag 29 april om 15.00 uur met 4 bedrijven die u wegwijs maken in het verzamelen van de juiste data voor uw beleid.

Meld u hier aan voor de pitchcarrousel

Dit kunt u verwachten

  • 4 pitches van producten/diensten waarmee uw gemeente (realtime) data kan verzamelen voor een (deel van een) beleidsvraagstuk.
  • Concrete smart city oplossingen voor de uitdagingen waar gemeenten of provincies tegenaan lopen (fysiek, sociaal en economisch).
  • Meet & Greet met pitchers in virtuele subzalen en ontdek de mogelijkheden voor uw vraagstuk.

Realtime Omgevingsbeleid
Deze pitchcarrousel is onderdeel van het project Realtime Omgevingsbeleid waarin we onderzoeken hoe inzicht in data de manier verandert waarop beslissingen worden voorbereid en genomen. Dat doen we samen met een netwerk op van bedrijven en overheden. De volgende partijen doen er al mee of hebben serieuze interesse: Civity, DHM Infra, ELBA\REC, Kennedy Van Der Laan, VodafoneZiggo, Provincies Zuid-Holland en Utrecht, gemeenten Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Krimpen aan den IJssel.

Hoe kunt u deelnemen?
Deelnemen is gratis en eenvoudig: klik hier om u te registreren voor de pitchcarrousel. U krijgt woensdagochtend een link om deel te nemen aan het webinar. Voor het webinar maken we gebruik van Discord. Als u zich registreert dan ontvangt u ook een uitnodiging voor de komende webinars.

Wilt u graag uw product of dienst pitchen?
Neem dan contact op met Wendolijn Beukers (wendolijn@future-city.nl). Zet in uw email kort uiteen wat uw product of dienst inhoudt en hoe een gemeente met uw product/dienst data kan verzamelen en met welk doel. Wij maken een selectie van inzendingen. Over de selectie wordt niet gecorrespondeerd.

https://future-city.nl/webinar-29-april/

Comments

Topics