Smart City Dialogue 10 maart: 'Scaling up or fading out'

Featured image

Donderdag 10 maart zal lector Willem van Winden in de ondernemerschapsruimte van het Wibauthuis het dialoog openen over de uitdaging van het opschalen van pilots. Hierbij ligt de focus op stedelijke, duurzame, innovatie projecten waar meerdere partners - met verschillende doelen en agenda's - samenwerken. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Smart City Dialogue! Wat? Smart City Dialogue over het opschalen van pilot projecten Organisatie: Smart City Entrepreneurial Lab, Hogeschool van Amsterdam Datum: Donderdag 10 maart Tijdstip: 9.00 - 10.30 uur Locatie: Ondernemerschapsruimte Wibauthuis (begane grond, achter het MiCaffé), Wibautstraat 3b, Amsterdam Aanmelden: via Margot Frederiks - m.frederiks@hva.nl ...

Donderdag 10 maart zal lector Willem van Winden in de ondernemerschapsruimte van het Wibauthuis het dialoog openen over de uitdaging van het opschalen van pilots. Hierbij ligt de focus op stedelijke, duurzame, innovatie projecten waar meerdere partners - met verschillende doelen en agenda's - samenwerken.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Smart City Dialogue!

Wat? Smart City Dialogue over het opschalen van pilot projecten
Organisatie: Smart City Entrepreneurial Lab, Hogeschool van Amsterdam
Datum: Donderdag 10 maart
Tijdstip: 9.00 - 10.30 uur
Locatie: Ondernemerschapsruimte Wibauthuis (begane grond, achter het MiCaffé), Wibautstraat 3b, Amsterdam

Aanmelden: via Margot Frederiks - m.frederiks@hva.nl

Smart City Dialogues

Tijdens deze terugkomende kleinschalige seminars geven we een (internationale) onderzoeker het podium over een smart city studie, waarna er ruimte is voor een dialoog. De vorige Smart City Dialogue over 'open data in steden' vond plaats afgelopen december.

Smart City Entrepreneurial Lab Deze activiteiten worden uitgevoerd vanuit het Smart City Entrepreneurial Lab, onderdeel van het HvA Programma Ondernemerschap – verbinder van onderzoek, onderwijs en ondernemerschap. Faculteit Business en Economie en Faculteit Techniek werken samen aan het thema smart city en leggen hierbij een verbinding tussen de speerpunten Urban Management en Urban Technology.

http://www.hva.nl/carem/over-carem/nieuws/content/nieuwsberichten/2016/02/tweede-editie-smart-cit...

Comments

Topics