Uitreiking DAM Prijs 2017: dé prijs voor de meest duurzame ondernemer van Amsterdam

Featured image

Wie is de meest duurzame ondernemer van Amsterdam? Dat wordt bepaald tijdens de DAM Prijs uitreiking op woensdag 22 november. Wij nodigen u van harte uit om deze feestelijke avond bij te wonen. Aanmelden kan via: https://www.amsterdam.nl/damprijs/prijsuitreiking/

U bent welkom vanaf 19:00 uur in de Voormalige stadstimmertuin 4 – 6, te Amsterdam. De avond wordt om 21.30 uur afgesloten met een borrel.

De 6 finalisten:
Circulair feestvieren tijdens dance evenementen? DGTL maakt grote indruk op de jonge generatie, zonder afdruk achter te laten. Plastic Whale weet het verwijderen van plastic uit de grachten te verheffen tot internationale lucratieve business. De zonnesystemen van LENS maken grootschalige uitrol van duurzame energie in de Amsterdamse gestapelde bouw mogelijk. DOOR architecten bouwt aan een stad waarin afval niet meer bestaat, met als sleutel: circulair ontwerpen én samenwerken. Een transparante energieleverancier die besparing als uitgangspunt heeft? Vandebron pakt het radicaal anders aan. En als expert op het gebied van circulaire consultancy, staat Metabolic aan de wieg van menig revolutionair project in Amsterdam.

www.amsterdam.nl/damprijs

Comments

Topics