VR Days Europe - day 3/3

Featured image

VR Days Europe is een driedaagse conferentie en tentoonstelling over virtual en augmented reality die dit jaar voor de 4e keer plaatsvindt, van 24 tot en met 26 oktober in Amsterdam.

VR Days Europe opende eergisteren met een conferentiedag vol lezingen die een goed overzicht in de breedte gaf van de laatste en meest interessante ontwikkelingen op het gebied van virtual, augmented en mixed reality.

Op dag 2 en 3 (vandaag is dag 3) zijn er drie symposia die gaan over ondernemen, gezondheidszorg en media-kunst-entertainment. Tijdens ieder symposium zijn er presentaties van toonaangevende VR-experts, paneldiscussies en rondetafelgesprekken. Parallel tonen ruim 100 exposanten het beste op het gebied van VR, AR en XR en is er gelijktijdig een uitgebreid programma met unieke optredens en workshops. Ook zijn er de Church of VR, met de 30 meest-creatieve en opvallende voorbeelden van VR-content die terplekke kunnen worden beleefd, en het XR Creators’ Lab dat het mogelijk maakt voor teams om tijdens het evenement samen te werken.

https://vrdays.co/program/

Comments

Topics