Groen & Gezond Almere komt met een podcast over de groene stad van de toekomst

Featured image

Een groene, gezonde en duurzame wereld begint in je eigen stad. Nergens in Nederland bouwen ondernemers en bewoners van zo dichtbij mee als in Almere. Om deze verhalen te vertellen en de verbinding verder op te zoeken, komt Groen & Gezond Almere met een podcast. De presentatie ligt in handen van kookboekenschrijfster, TV-kok en betrokken Almeerder Nadia Zerouali.

Deze week is het de Week van de Circulaire Economie! Daarom openen we de podcastserie op het Upcyclecentrum in Almere Haven, waar Nadia Laura Meijering spreekt, oprichtster en creatief directeur van het duurzame modelabel Unravelau. Daarnaast hoor je Aaliyah Saleh die op haar dertiende het eerste, duurzame mode tienermerk heeft gelanceerd. Tot slot, is Reint Jan Renes aan het woord; een expert in ‘duurzaam gedrag’. Hij werpt zijn blik op gedragsverandering- en stimulering. En, goed nieuws: deze allereerste aflevering is nu al te luisteren op Spotify, Soundcloud & iTunes!

We horen graag wat je er van vindt. Deel met ons je luistermoment op onze socials: Instagram, Facebook, Twitter of LinkedIn.


Comments

Topics