Jet van Eeghen

Activity

  • 4
    Updates
  • 1
    Smarts
  • 0
    Comments
Jet van Eeghen, Online communication advisor at Amsterdam Economic Board, posted

Vacature Online Contentspecialist

Featured image

Eet jij content als ontbijt, lunch en diner? Weet je hoe je het netwerk van de Amsterdam Economic Board kunt aanspreken en activeren? Schrijf je sterke social posts in foutloos Nederlands en beheers je de Engelse taal op een goed niveau? Heeft Google Analytics geen geheimen voor je en maak je graag deel uit van een enthousiast en betrokken communicatieteam?

De Board heeft een vacature voor een krachtige Online Contentspecialist per september voor 32 uur per week. Reageer voor 30 juli en we gaan graag met je in gesprek.

Note van ASC: Wil je net iets meer weten? Laat het Jet weten in de comments.

Jet van Eeghen's picture #CircularCity
Jet van Eeghen, Online communication advisor at Amsterdam Economic Board, posted

Gezocht: Stagiair(e) strategie-team

Featured image

Vanaf september 2021 hebben wij een stageplek voor een initiatiefrijke, meewerkende stagiair(e). Heb jij zin in een stage binnen het strategie-team waar je verschillende partijen leert kennen en je onderzoek doet naar innovatie voor een slimme, groene en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam? Dan zoeken we jou!

Het strategie-team van de Amsterdam Economic Board doet onderzoek naar drie maatschappelijke transities in de regio: Energie, Circulair en Digitaal. We werken met toekomstscenario’s en organiseren kennissessies om het gesprek over de toekomst van de economie te voeren met ons netwerk. Daarnaast verbinden we kennisinstellingen, overheden en bedrijven in de regio op strategisch niveau en stimuleren we innovatieve samenwerking tussen hen.

Klinkt dat als een uitdaging die jou goed ligt: Lees dan alles over deze stage-vacature.

Jet van Eeghen's picture #Citizens&Living
Jet van Eeghen, Online communication advisor at Amsterdam Economic Board, posted

Gezocht: Stagiair(e) Communicatie en Events

Featured image

Ben je bezig met een opleiding op het gebied van Communicatie en de organisatie van Events? Zoek je een leuke stage op een uitdagende plek op het Marineterrein in Amsterdam? Bij de Amsterdam Economic Board werk je mee aan een leefbare omgeving in de Amsterdamse metropoolregio. In ons team krijg je veel mogelijkheden om te leren, je verder te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. Grijp deze kans aan en reageer op deze vacature.

Jet van Eeghen's picture #Citizens&Living
Jet van Eeghen, Online communication advisor at Amsterdam Economic Board, posted

Event: Maak jouw werkkleding ook circulair

Featured image

Met inkopen van circulaire kleding kun jij of jouw organisatie een enorme bijdrage leveren aan het hergebruik van textiel. Denk aan representatieve kleding of beschermende kleding. En ook aan je partners die beveiligings-, onderhouds- of cateringsdiensten leveren. Zo stimuleer je de bedrijven en organisaties die al mooie circulaire producten en diensten aanbieden. En je moedigt ze aan verdere stappen te nemen. Bovendien jaag je de regionale economie aan. Het biedt jouw organisatie de mogelijkheid haar ambities op het gebied van duurzaamheid weer een stap verder te brengen. Dat lijkt ons met recht een positieve impact.

Doe mee op 3 juni van 15.00 tot 16.30

Op donderdag 3 juni organiseren we de eerste van twee ‘ronde
tafel bijeenkomsten’ met het thema ‘Circulair inkopen van werkkleding’. We
zoomen in op de achtergrond, de mogelijkheden en bekijken daarbij zowel representatieve, beschermende als functionele werkkleding. We maken een inventarisatie van de thema’s voor de volgende stappen en hoe we dat binnen de GreenDeal samen kunnen doen of oplossen. Wil jij samen met collega’s van andere bedrijven en experts aan de slag met werkkleding met impact? Meld je dan nu aan voor dit online event.

Jet van Eeghen's picture Online event on Jun 3rd