Circular Economy Event - Working towards the next economy

Featured image

Working towards the next economy

Het doel van deze 3e editie van het Circulaire Economie congres is om het hele circulaire ecosysteem, de waardecreatie die dat met zich meebrengt en de stappen die je kunt ondernemen, te presenteren aan een brede groep ondernemers, kennis- en overheidsinstellingen.

Ook dit jaar wordt het event georganiseerd door Euroforum en partners van Nederland Circulair! (Circle Economy, Click NL Design, De Groene Zaak, Het groene Brein, MVO Nederland, Sustainable Finance Lab en RVO).

Door middel van co-creatie sessies, inspirerende keynotes uit binnen- en buitenland en hands-on praktijkvoorbeelden, zal dit event zowel de basis als verdergaande ontwikkelingen in business- en financieringsmodellen laten zien.

Hoofdthema's:

 • Circular Design
  Ontwerp, management en toekomstvisie – van product naar service model
 • Finance Modellen
  Van banken, private equity, investeerders en leveranciers tot nieuwe vormen van financing
 • Reversed Logistics
  Hoe krijg je de producerende partijen en afnemers bij elkaar
 • Cultuurverandering
  In de maatschappij en binnen de organisatie. Een (circulaire) transitie vraagt eerst om bewustwording en vervolgens om actie en aanpassing naar nieuwe rollen en verantwoordelijkheden. Hoe krijg je je collega’s, het management team en ketenpartners zover? Hoe stimuleer je cross-sectorale samenwerking

Meer informatie over het congres is te vinden op www.circulareconomyevent.org

http://www.smart-circle.org/circulareconomy/

Comments

Topics