Circular Design Class - For Self-Employed Designers

Featured image

How can you, as a creative professional, contribute to the development of the circular economy and generate new business for yourself? Join our upcoming CIRCO Circular Design Class to learn how! During this one-day workshop, you will be trained in the field of circular design and learn how to apply it to your work to create circular products and services.

De inhoud van de Class is gebaseerd op het onderzoek en boek “Products that Last” (TU Delft, 2014) en de daarin beschreven businessmodellen en ontwerpstrategieën. Deze worden toegelicht door de auteurs: associate professor Conny Bakker en senior researcher Marcel den Hollander. Er komen verschillende inspirerende praktijkvoorbeelden langs van koplopers. De circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën passen we toe op jouw situatie. Op basis van de principes van ‘Products that Last’ maken we nieuwe concepten voor bestaande producten en diensten van jouw bureau.

Om je nieuwe inzichten toe te kunnen passen in de praktijk, moet je je opstellen als een change agent voor circulair ontwerpen. Daarom krijg je in het laatste deel van de Class ook inzicht in hoe je in jouw dagelijkse praktijk circulair ontwerpen op de agenda van je opdrachtgevers en collega’s kunt krijgen.

Datum

1-Daagse Workshop CIRCO Circular Design Class - 21 september 2017 (Voor zelfstandige ontwerpers)

Deelnemers
De rest van de Classes in 2017 zijn voor in-company designers, designers in de bouw, interieur en architectuur. Bekijk de agenda voor de komende edities. Het maximaal aantal deelnemers van elke editie is 15.

Kosten
De deelnamekosten bedragen € 100 excl. BTW per deelnemer.
Dit gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Workshop trainers
De Classes worden geleid door Siem Haffmans (Partners for Innovation) en Simone Gager (Circle Economy).

Heb je interesse in een van deze workshops, registreer je dan op de registreer knop hier beneden.

http://circonl.nl/doe-mee/

Comments

Topics