EVS32 Lyon – Holland Mission Zero Paviljoen

Featured image

Van 19 t/m 22 mei vindt het grootste symposium en vakbeurs ter wereld plaats over elektrisch vervoer: het Electric Vehicle Symposium & Exposition (EVS32). Met meer dan 150 exposanten, 2000 delegaties, 160 lezingen én 5000 bezoekers zal dit jaarlijkse evenement dit jaar plaatsvinden in Lyon, Frankrijk.

De gemeente Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, het ministerie van I&W, de RVO en AutomotiveNL hebben gezamenlijk het initiatief genomen om een Holland Paviljoen te realiseren.

Nederland is toonaangevend als het gaat om zero emission en specifiek in elektrische mobiliteit. Op het Holland Paviljoen laten we een dwarsdoorsnede zien van de Nederlandse bedrijvigheid in de sector en de publiek-private samenwerking. Voor u als deelnemer is het Holland Paviljoen de thuisbasis op EVS32. Tijdens de vakbeursdagen organiseren wij in samenwerking met u inhoudelijke (netwerk)events, workshops en side-visit(s). Dit programma biedt deelnemers de gelegenheid om contact te leggen met beleidsmakers en potentiële zakelijke partners.

Wethouders
Sharon Dijksma, wethouder verkeer & vervoer van de gemeente Amsterdam, en Victor Everhardt, wethouder Milieu & Emissieloos vervoer van de gemeente Utrecht, zullen aanwezig zijn en spreken op het paviljoen tijdens EVS32.

Elektrische karavaan
Dit jaar staat de EVS32 in het teken van Holland: Mission Zero. Wij willen daarom in een elektrische karavaan van auto’s via de Route du Soleil reizen van Amsterdam naar Lyon. Ben je enthousiast om mee te reizen of wil je meer weten? Neem contact op met Anne Lieke Vonk (a.l.vonk@amsterdam.nl).

Deelname
Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen en het bijbehorende programma?
Voor 495,- excl. BTW is dit mogelijk. Hiervoor ontvangt u:
* Exposure op het paviljoen: uw logo is zichtbaar en er is gelegenheid tot pitchen
* Deelname aan (netwerk)events
* Deelname aan workshops
* Deelname aan side-visit(s)
*Ondersteuning bij het maken van afspraken met zakelijke contacten

Aanmelden kan via :
Bram Hendrix
b.hendrix@automotivenl.com
+316 28 35 99 64

Reactie graag uiterlijk 31 maart 2019.

https://www.evs32.org/

Comments

Topics