GO!-NH Accelerator Circulaire Economie Introductie bijeenkomst

Featured image

Introductiebijeenkomst GO!-NH accelerator Circulaire Economie

Op woensdag 16 mei 2018 organiseert GO!-NH samen met Provincie Noord-Holland en Innomics een introductiebijeenkomst waarbij er uitleg wordt gegeven over de verschillende innovatieprogramma’s vanuit Noord-Holland en in het bijzonder de GO!-NH Accelerator Circulaire Economie.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor innovatieve en duurzame mkb-ondernemers en belanghebbenden uit Noord-Holland. We hebben een inhoudelijk en hands-on programma en er is voldoende mogelijkheid voor het vragen of ondersteuning bij innovatie en de inschrijving voor GO!-NH. Gastheer van deze bijeenkomst is ABN AMRO in hun CIRCL gebouw. Een rondleiding in het gebouw is onderdeel van de bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst zullen de verschillende innovatieprogramma’s en mogelijkheden voor ondernemers, MKB en grote bedrijven in een rap tempo de revue passeren. Daarnaast hebben we presentaties van initiatieven en ondernemers die een dergelijke accelerator en innovatieprogramma hebben gedaan en wat dit voor hen heeft opgeleverd. Ook is er gelegenheid om te netwerken.

Programma

12:30 uur: Inloop

13:00 uur: Rondleiding CIRCL

13.30 uur: inhoudelijke presentaties, discussie:

Introductie ondersteunende instrumenten provincie Noord-Holland

Introductie GO!-NH Accelerator, André Knol en Michiel de Klein, Innomics

Ondernemer aan het woord over Innovatie en Accelerators

14:30 uur: Q&A en netwerken

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-introductiebijeenkomst-go-nh-circulaire-economie-2018-16-mei-...

Comments

Topics