Project Scale up info-webinar: Wij dagen de markt uit om drukte in de openbare ruimte te voorkomen!

Featured image

Heb jij expertise in data aggregeren, voorspellen of gedragsbeïnvloeding én kan je dit op bezoekersstromen in de metropoolregio Amsterdam toepassen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer weten over hoe je kan mee doen en wat er gaat gebeuren? Kom dan naar de info-webinar.

Provincie Noord-Holland, Provincie Flevoland, Gemeente Amsterdam en Vervoerregio Amsterdam zoeken samen oplossingen om drukte in de openbare ruimte tegen te gaan. De vier overheden zijn met de ambitie van start gegaan gezamenlijk de markt (startups, scaleups, MKB's, corporates) uit de dagen om met oplossingen te komen. Deze willen ze tijdens twee grote toepassingsmomenten aanscherpen, opschalen en erna inkopen. Daarbij krijgen ze steun van kennispartners zoals AMS institute, Johan Cruijff Arena en Floriade Almere.

Bezoekersstromen_presentatie_marktconsultatie.pdf (1.35 MB) ENG_visitor flows_presentation_market consultation.pdf (1.34 MB) https://amsterdamsmartcity.com/posts/mra-partners-dagen-de-markt-uit-om-drukte-in-de-op

Comments

Topics