Inspiratiedag: De Circulaire Economie

Featured image

Op 10 februari organiseert Skyscrapers de Inspiratiedag met als thema De Circulaire Economie voor onze young professionals. Skyscrapers is een partner voor de inzet van young professionals in bedrijven. Wij bieden een traineeship aan afgestudeerde WO'ers, deze young professionals krijgen bij ons een maand lang trainingen en worden vervolgens op een opdracht gezet bij een van onze partners.

Met de Inspiratiedag willen we onze trainees (zo'n 25) bewust maken en het belang inzien van circulair ondernemen. Allereerst zal EY langskomen om een introductie te geven over de circulaire economie en praten over verdienmodellen. Vervolgens zal in de middag Vandebron een training geven over 'hoe maak je impact'.

We hopen dat onze young professionals d.m.v. deze Inspiratiedag kijken of zij iets kunnen bewerkstelligen bij hun opdrachtgevers omtrent circulaire economie.

Overigens is er nog steeds ruimte voor initiatieven, bedrijven of mensen met een inspirational speech om het dagprogramma aan te vullen. Kan jij iets voor ons betekenen? Neem contact op met Louiza > louiza@skyscrapers.co.nl
Dankjewel!


Comments

Topics