Kennisevenement 4e jaars Bedrijfskunde Hogeschool van Amsterdam

Featured image

Op 26 juni is er op de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een kennisevenement voor 140 Bedrijfskunde studenten die beginnen aan hun laatste jaar van de opleiding. Deze studenten moeten in het 7e semester van hun opleiding 20 weken lang aan een zelf verworven opdracht werken, het primaire doel van dit evenement is om de studenten in te lichten over dit semester. Daarnaast heeft het evenement ook een netwerkfunctie en biedt het de mogelijkheid voor studenten in contact te komen met potentiële opdrachtgevers, dit gaat door middel van een borrel en een standjesmarkt.

De studenten zijn opzoek naar opdrachtgevers die werkzaam zijn in één van de volgende sectoren:
- mobility
- smart cities
- ehealth
- leisure
- fintech

Er is op dit evenement ruimte voor bedrijven/organisaties die behoefte hebben aan onderzoek of die graag in contact komen met studenten die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden. Er is onder andere tijdens de borrel en standjesmarkt de gelegenheid voor bedrijven om meer te vertellen over hun bedrijf, sector en/of opdracht.

Bent u geïnteresseerd in dit evenement of wilt u meer te weten komen, neem dan contact op met Sam van der Laan (samvdlaan98@gmail.com).


Comments

Topics