Meld u nu aan met 50% korting voor NXTTCH, de Europese Digital Innovation Conference op 28 juni in Amsterdam

Featured image

Graag nodigen we u uit voor NXTTCH, dé innovatieve conferentie rondom digitale transformatie, nieuwe technologiën en startups op 28 juni 2016 bij Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam.

Reserveer nu uw ticket met met 50% korting middels de kortingscode: nxttchhalf2016. (normale ticketprijs EUR 199,- voor u als relatie maar EUR 99,-)

Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! NXTTCH zal plaats bieden aan 150+ IT professionals, tech-professionals, innovatie managers, durfkapitalisten en ondernemers en heeft een heel mooie line up van sprekers en activiteiten. De conferentie zal tevens gelijktijdig en in hetzelfde gebouw plaatsvinden als CIO CITY.

CIO CITY is de Europese conferentie voor CIONET leden waaronder zo'n 300+ Europese en Nederlandse CIO's, IT Executives en Digital Leaders.

NXTTCH (uitspraak: NEXT TECH) brengt 'Suits en Hoodies' samen rondom allerlei nieuwe technologieën die de een directe impact hebben op mens, organisatie en maatschappij en bovenal directe ingrijpen de rol van IT en daarmee de CIO. Wat er tebeleven is? Eigenlijk alles rondom digitale transformatie. De technologie, de spelers (start ups), de businessmodellen en de visies. En we kunnen er niet om heen, we zijn beland in het nieuwe tijdperk van de digitale wereld waar het draait om BITS in ATOMS. Onze wereld zal steeds verder ontwikkelen richting een digitale wereld met Virtual Reality, Robitics, Internet of Things, Singularity, 3D Printing en meer.

NXTTCH heeft inspirerende thought leaders op het programma staan, die hun visie over disruptive tech en interessante business cases gaan delen. Kortom niet missen dus!

Bekijk het volledige programma op www.nxttch.com.

Wanneer u vragen heeft, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@nxttch.com.We hopen u bij NXTTCH te mogen verwelkomen!

www.nxttch.com

Comments

Topics